Naar inhoud

Deux sans Trois

TYPO za 26 maart 2016 - 19 uur
Deux sans Trois

vanaf 8 jaar

In ‘TYPO’ ondervinden vier personages aan den lijve de invloed van de groep op hun doen en laten: je bent wat de anderen jou laten zijn. Ze pushen elkaar, lopen elkaar in de weg en werken soms verrassend goed samen. Ze proberen er ondanks (of dankzij?) de anderen het beste van te maken.
Deux sans Trois maakt kleine verhalen groter, mooier en absurder. Een typemachine, een oude LP van de ‘king of rock and roll’ en vioolcomposities door Jef Hendrikx vormen de soundtrack van de voorstelling. Acrobaten Annemie Pierlé, Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen creëren de beelden bij de muziek. Maar de rollen liggen niet vast en de grenzen van hun talenten worden opgezocht. Wat gebeurt er als een acrobaat een zangsolo brengt of een muzikant het hoofdpersonage wordt in een acrobatisch nummer?
Op het ritme van een typemachine ontwikkelt zich een verrassende circustheatervoorstelling waarin het zelden gaat om de ‘circustrucs’. De voorstelling onderscheidt zich onder meer door het authentieke spel van de vier, waardoor het publiek onvermijdelijk meegaat in hun verhaal. Dit prettig gestoorde kwartet schuwt noch drama, noch slapstick.

www.deuxsanstrois.be

door
Hanna Mampuys, Toon Van Gramberen, Annemie Pierlé (creatie/spel), Jef Hendrikx (creatie/spel/viool), Bram Dobbelaere en Randi De Vlieghe (coaching)

vanaf 18.15 uur circusinitiatie door vzw Circolito in de foyer

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
zaterdag 26 maart 2016
Aanvang19 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs12
Kortingprijs11
voor: - senioren (65+)
- jongeren (-26)
- groepen vanaf 10 personen
- houders van een lerarenkaart

Alle activiteiten