Naar inhoud

10cc (GB)

 Greatest Hits & More wo 22 februari 2017  - 20.30 uur
20170222_10cc_-_band_posed_-_Dec_13.jpg

In 2017 trekt 10cc opnieuw langsheen de Europese theaters.
Er zijn weinig bands die meer hits op hun actief hebben dan 10cc. En er zijn er weinigen die zo een grote verscheidenheid kunnen voorleggen. Een collectie briljante muzikanten waar Graham Goldman nog eens met kop en schouder bovenuit steekt.
Een greep uit zijn palmares: ‘Wall Street Schuffle’, ‘I’m Not In love’, ‘Art For Art’s Sake’, ‘Donna’, ‘The Things We Do For Love’ en bovenal ‘Dreadlock Holiday’. Live brengt Graham tevens de wereldhits die hij voor andere artiesten schreef zoals daar zijn ‘No Milk Today’ (Herman Hermits), ‘For Love Your Love’ (The Yardbirds) en ‘Bus Stop’ een megahit voor The Hollies.

www.10ccworld.com

door
Graham Gouldman (bas/zang), Rick Fenn (gitaar/zang), Paul Burgess (drums), Mike Stevens (keyboards/zang), Mick Wilson (percussie/zang)

voorprogramma 
Mick Flannery is een rauwe en pure liedjesschrijver met een prachtig gepijnigd en met whiskey doordrongen stemgeluid. Geïnspireerd door Kendrick Lamar’s To Pimp A Butterfly, besloot Flannery de angel flink te slijpen met songs waarin pittige politieke materie aan de kaak wordt gesteld.

<< interview in Het Nieuwsblad, za 11, zo 12 februari 2017

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
woensdag 22 februari 2017
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 33

Alle activiteiten