Naar inhoud

Lezing I Zaki

Ondeugend ouder worden zo 5 maart 2017 - 19.00 uur
20170305_Zaki_Ondeugend_lang.jpg
20170305_Zaki_Ondeugend.jpg

Zaki begon in de jaren '60 op de radio als eerste disck-jockey van het land. Hij heeft gewerkt als regisseur, redacteur, adviseur, auteur, acteur en zelfs een keer als directeur. Vandaag is hij bijna 70, hebben zijn twee zonen een succesvolle rockband en zijn zij internationaal vermaarde deejays.

In deze vrolijke lezing vertrekt Zaki van de vooroordelen die bestaan over de latere leeftijd. Senioren worden meestal - onder andere door de media - als minderwaardig afgeschreven. Want "jonger" is zogezegd "beter". Een karikatuur, natuurlijk. Eeuwenlang stond een hoge leeftijd voor verwezenlijkingen, ervaring en wijsheid die respect verdienden.

Verwacht geen lullige raadgevingen. Geen ongevraagde adviezen over rollators en testosterongel, maar humoristische levensinzichten. Want... wij leven langer en gelukkiger.

10-jaar-cchetbolwerk-extra
Lezing in het kader van de voorstelling van het Vernieuwd Gents Volkstoneel op do 2 maart om 20.30 uur: tickethouders voor de voorstelling 'Schoon ogen' kunnen met de vermelding '10-jaar-ccHetBolwerk-vrijkaart' en hun stoelnummer, een vrijkaart voor deze voorstelling aanvragen via cultuurcentrum@vilvoorde.be.

Andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om hun tickets te reserveren via onderstaande link.

enkele reacties op de lezing:
>>> Zaki trekt met zijn lezing een publiek dat jong is van geest (en dat zeker wil blijven)  en voert bewijsmateriaal aan dat ouderen nog lang niet ‘out’ zijn. Hij gaat de pikante vragen niet uit de weg en geeft met plezier zijn ongezouten mening - Eva De Schryver - De Pinte

>>> Wij vonden het S C H I T T E R E N D !  Zeer goed gevonden was de gevulde sportzak met voorbeelden, dat sprak boekdelen cfr een overvolle zaal met lachende gezichten. Je schuwt ook geen enkel onderwerp en dat is prima. Enkel lovende kritiek. Hou ons op de hoogte mocht er een vervolg aan komen dan zijn wij weer de eersten om u te boeken. - Mia Pincket - Antwerpen

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
zondag 5 maart 2017
Aanvang19.00 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 10

Alle activiteiten