Naar inhoud

Della Bosiers, Riet Muyalert, Bert Verbeke & Jelle Cleymans

 Zing-Vecht-Huil-Bid-Lach-Werk-en-Bewonder za 09 december 2017 - 20.30 uur
20171209_Liesbeth List en co.jpg
20171209_della-bosiers-bert-verbeke-en-jelle-cleymans-563.jpg
20171209_riet muylaertb.jpg

Ramses Shaffy is ongetwijfeld één van de aller­grootste Nederlandstalige liedjesmakers van de vorige eeuw. Zeker ook de meest eigenzinnige. Hij schreef ontelbaar veel prachtige nummers en bracht deze op zijn totaal eigen wijze. Uit het diepste van zijn ziel, met de meest persoonlijke invulling.

Ramses nadoen, kan niet! Maar zijn oeuvre een welverdiende hommage brengen, wel! Door de nummers te bewerken en een eigen interpretatie te geven ... Jelle Cleymans en Bert Verbeke gaan de uitdaging aan samen Della Bosiers en Riet Muylaert. Pianist Dirk Schreurs tekende voor de arrange­menten.

AANPASSING van uitvoerder
Liesbeth List zou oorspronkelijk deze hommage brengen, maar omwille van gezondheidsredenen zal zij niet deelnemen aan deze productie. (De Redactie reportage) Della Bosiers en Riet Muylaert (JackoBond) nemen haar rol over.
- Della Bosiers heeft Ramses persoonlijk goed gekend. Beiden hebben samen opgetreden en namen een duet op. De verhalen die zij zal vertellen tijdens deze tribute komen dan ook uit eerste hand. 
- Riet Muylaert 
mocht als jong veulen naast Grande Dame Liesbeth List op de planken staan. Liesbeth was niet alleen een muze voor Shaffy, maar is dat ook voor Riet die voor haar toelatingsproef op Studio Herman Teirlinck slaagde dankzij het lied 'We zullen Doorgaan' en het één-programma 'Zo Is Er Maar Eén' won dankzij 'Laat Me'. Dat Ramses in haar leven verweven zit, zullen we tijdens dit concert zeker horen.

>> in de pers: reportage op vrt 

door
Della Bosiers (zang), Riet Muylaert (zang), Jelle Cleymans (zang/gitaar), Bert Verbeke (zang/piano), Dirk Schreurs (piano), Henk de Laat (contrabas), Ron van Stratum (drums/percussie)

www.jackobond.be - www.jellecleymans.be

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
zaterdag 9 december 2017
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 20
Kortingprijs€ 19
voor: - senioren (65+)
- jongeren (-26)
- groepen vanaf 10 personen
- houders van een lerarenkaart

Alle activiteiten