Naar inhoud

Rick De Leeuw, Guy Swinnen, Jan Hautekiet e.a.

Te Gek!? Open geest XL za 16 december 2017 - 20.30 uur
20171216_OPEN GEEST XL protretten © Koen Bauters.jpg
20171216_TE GEK Open Geest © Koen Bauters.jpg

Christophe Vekeman schreef in opdracht van de inmiddels allang vermaarde organisatie Te Gek!? de novelle ‘Gezellig is anders’ over Ralph die beseft dat we allemáál in enigermate “gek” zijn.

Of Ralph gelijk heeft, is voer voor discussie. Maar er wordt te weinig over gepraat! Zeker als je beseft dat één op de vier Belgen in de loop van zijn leven met psychische problemen te maken krijgt.
Respectievelijk in 2014 en 2016 maakten Rick de Leeuw en Annelies Brosens van Laïs een drempelverlagende tournee langs de Vlaamse psychiatrische centra, en dit onder de titel ‘Open Geest’. Op vraag van Te Gek!? wordt deze geest verruimd en krijgen, ditmaal onder de noemer ‘Open Geest XL’, Rick en Annelies het gezelschap van onder meer Guy Swinnen, Christophe Veke­man en Jan Hautekiet. Muziektheater met een missie, ja, maar vooral ook van de beste kwaliteit.

door
Annelies Brosens (zang), Rick de Leeuw (zang), Guy Swinnen (zang/gitaar), Christophe Vekeman (tekst), Jan Hautekiet (keyboard), Maarten Flamand (gitaar), Bart Van Lierde (bas), Ron Reuman (drums)

www.sad.be/tegek

>> pers: Psychologies, september 2017: interview met Annelies Brosens

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
zaterdag 16 december 2017
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 22
Kortingprijs€ 21
voor: - senioren (65+)
- jongeren (-26)
- groepen vanaf 10 personen
- houders van een lerarenkaart


Alle activiteiten