Naar inhoud

Kel Assouf

  wo 21 maart 2018 - 20.30 uur
20180321_kelassouf1.jpg
20180321_KEL-ASSOUF-0538.jpg

Sinds hun eerste gesmaakte album ‘Tin Hinane’ is de sound van de Brusselse groep Kel Assouf forser, krachtiger en avontuurlijker geworden. Pompende drums en snijdende gitaren stuwen de groep tot aan de kop van het peloton van een nieuwe lichting woestijnbands. Met zangeres Toulou Kiki wordt de matriarchale stem van de Touaregs toegevoegd aan het repertoire waarin de trefwoorden discriminatie, verdrukking en rebellie nog steeds centraal staan.

Met hun nieuwe cd ‘Tikounen’ verbazen Kel Assouf-frontman Anana Harouna en de zijnen de Touareg-scène met avontuurlijke, heden­daagse desertbluesrock die met de ene voet in de woestijn staat en met de andere in de “moderne” Urban Jungle.

door
Anana Harouna (zang/gitaar), Toulou Kiki (zang/percussie), Sofyann Ben Youssef (toetsen), Mathieu Mirol (bas), Olivier Penu (drums)

www.kelassouf.com

Bij dit concert serveert het cultuurcentrum een verrassingsmenu met wereldingrediënten. Voor deze www-maaltijd betaal je € 12 bovenop de ticketprijs. Reserveer tenminste 3 dagen voor de voorstelling.

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
woensdag 21 maart 2018
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 16
Kortingprijs€ 15
voor: - senioren (65+)
- jongeren (-26)
- groepen vanaf 10 personen
- houders van een lerarenkaartAlle activiteiten