Naar inhoud

URBAN VIL STAGE

                                        za 19 mei 2018
20180519_dyce.jpg
20180519_jay_mng.png
20180519le-77(c)elie-carprecad-2.jpg

De maten van Zwangere Guy en l’Or du Commun afkomstig uit Laken vormen samen LE 77. De flatgenoten maken deel uit van de gouden Hip-Hop generatie. Peet, Félé Flingue, Morgan en Rayan maakten een chill en jazzy compilatie C'est le 77 en doen het dit jaar opnieuw met Bawlers die ze met veel trots komen voorstellen op het podium van Urbanvil.

JAY MNG kennen we van de freestyles op Frontal radio (Bruzz) en Lowkey (Xlair). Ondertussen werd hij finalist van ‘De nieuwe lichting 2018’ van Studio Brussel. Afgelopen jaar deed hij podiumervaring op met o.a ‘Lokale Helden’en ‘Brussels Meets Its Young’ in de Vaartkapoen.

DYCE is een jonge Leuvenaar met een passie voor rapmuziek. Hij is medeoprichter van de groep Rewind. Begin 2016 behaalden ze een tweede plek op Humo’s Rock Rally. Met hun aanstekelijke energie proberen ze elk publiek te entertainen, op welke manier dan ook.

We starten de avond met de ‘FIRE IS GOLD ARTIST CONTEST’. Drie lokale talenten nemen het tegen elkaar op in 3 korte maar stomende sets. De publieksjury en een professionele jury zullen samen een winnaar kiezen die op zaterdag 23 juni het Fire Is Gold festival in Vilvoorde mag openen.
De deelnemers zijn: DK, Double V en Djosky

DJ BRIGANTE staat in voor de muziek tussendoor en MC LIGHTNING is de host van dienst.

PK voorziet een sfeervolle chill out zone.

inkom: vrije gift

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
zaterdag 19 mei 2018
Aanvangdeuren 19.00 uur
Alle activiteiten