Naar inhoud

We are not people

U.F.O.                           do 15 november 2018 - 20.30 uur
20181115_WANP2.jpg
'We Are Not People’ (WANP) is het initiële idee van regisseur / choreograaf Yves Ruth en muzikante Rina Mushonga. De eerste productie vond plaats in de Arenberg in Antwerpen in 2014. Ze rekruteerden heel wat dansers bij de danswedstrijd ‘So You Think You Can Dance’ en brachten een uitverkochte zaal in vervoering. Drie jaar later ontpopt WANP zich tot een autonoom gezelschap en is zo de eerste Urban Dance Theatre Company in België.
Met ‘Unidentified Flying Object’ beschrijft het gezelschap We Are Not People (WANP) de relatie tussen individuen, hun menselijkheid en de maatschappij.
De voorstelling bestaat uit rijk gelaagde muziek, beeld, woord, moderne en urban dans. Ze beschrijft de intrigerende en complexe relatie tussen individuen, hun menselijkheid en de maatschappij.
We zijn allemaal verbonden, duwen en trekken aan elkaar. Stemt onze identiteit overeen met de algemene norm? 
WANP claimt zijn plaats als kunstenaar in een samenleving die worstelt met de erkenning van de ander. Het gezelschap wil spreken, dansen, dromen, zingen en bewegen in naam van alle minderheden. En doet dit aan de hand van visuele kunst, woord, moderne & urban dans en rijk gelaagde muziek.
door
Sarah Hadadia, Ellen Houck, Abdul Malik, Tamara Arruti, Roger Makadi, Jenna Jalonen, Joffrey ‘Jay’ Anane, Jonas Garrido Verwerft (dans), Yves Ruth (regisseur), Rina Mushonga (muziek/woord) en artistieke Adviseurs: Ish Aït Hamou & Jan Wallyn

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 12 jaar.

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
donderdag 15 november 2018
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 16
Kortingprijs€ 15
voor: - senioren (65+)
- jongeren (-26)
- groepen vanaf 10 personen
- houders van een lerarenkaart

Alle activiteiten