Naar inhoud

Bart Peeters

Brood voor Morgenvroeg              za 15 december 2018 - 20.30 uur
20181214_Bart_Peeters_foto_(c)HugoVanBeveren.jpg
20181214_Bart_Peeters_cd_hoes_zonder_tekst.jpg
20181214_Bart_Peeters_foto2_(c)HugoVanBeveren.jpg

Bart sleutelde tijdens zijn laatste solotournee aan nieuwe nummers. Ook de “Ideale Mannen” haalden een frisse neus. Iedereen is er klaar voor. 3 jaar na ‘Op de Groei’ is er dus een nieuwe plaat: ‘Brood voor Morgenvroeg’. Dit heugelijke feit wordt gevierd met een tour. Bart: ‘Het doel is heel simpel: er iedere avond het concert van ons leven van maken.’

Frivole momenten, zoals een streepje Jos Bosmans in de bindteksten, werden afgewisseld met liedjes die je een krop in de keel bezorgden. Een lach en een traan dus, zoals het leven zelve. Een avondje hoogwaardig entertainment, waarbij nadenken niet geheel verboden was. (Focus Knack ****)

Opnieuw verwerkt hij zijn teksten in een verzameling wereldritmes, die hij verbindt met een ander handelsmerk: aaibare melodieën en meezingbare refreinen. Wat een sfeer, wat een positivisme! (De Standaard ****)

door
Bart Peeters (zang/gitaar), Mike Seulders (piano/accordeon), Ivan Smeulders (bas/percussie/accordeon), Piet van den Heuvel (percussie/zang/gitaar), Amel Serra (percussie/bas), Emile Verstraeten (viool/mandoline/gitaar)

www.bartpeeters.net

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
zaterdag 15 december 2018
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 35Alle activiteiten