Naar inhoud

Fapy Lafertin, Koen De Cauter & Rony Verbiest

Old Friends, Old Songs             wo 30 januari 2019 - 20.30 uur
20190130_DSC_2016.jpg
20190130_DSC_2077.jpg

Saxofonist, gitarist en zanger Koen De Cauter speelde vanaf 1975 samen met gitarist Fapy Lafertin in het Waso Quartet en bracht zo de muziek van de legendarische Django Reinhardt opnieuw tot leven. Toen Lafertin een andere weg insloeg, vond Koen in Rony Verbiest een nieuwe collega die niet alleen op accordeon, maar ook op saxofoon, klarinet, bandoneon en mondharmonica aardig zijn weg weet.

Fapy Lafertin toerde de wereld rond met grote namen uit de jazzwereld en groeide uit tot één van de leading gitaristen in de Gypsy-swing-traditie. Na enkele gemeenschappelijke kortstondige muzikale projecten, vormen de drie heren nu opnieuw samen een groep en brengen ze ‘Old Friends, Old Songs’.

In deze formatie gaan ze op zoek naar de liederen uit hun jeugd die hen beïnvloedden. Ze brengen chanson, jazz, musette, Latin … en zelfs hier en daar “een hitje”. De ritmesectie bestaat uit twee zonen van Koen: Waso en Dajo, die na meer dan een kwarteeuw op de planken, een heel ervaren combo vormen.

Concert in het kader van het Djangofolllies-festival in de polyvalente zaal van het cc. 

Bij dit concert serveert het cultuurcentrum een verrassingsmenu met wereldingrediënten. Voor deze www-maaltijd betaal je € 12 bovenop de ticketprijs. Reserveer tenminste 3 dagen voor de voorstelling.

 

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
woensdag 30 januari 2019
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 14
Kortingprijs€ 13
voor: - senioren (65+)
- jongeren (-26)
- groepen vanaf 10 personen
- houders van een lerarenkaart

Alle activiteiten