Naar inhoud

GEANNULEERD - Tom Van Dyck

Het beest in u                                                             wo 20 maart 2019 - 20.30 uur
20190320_Seizoensbeeld HET BEEST IN U (c) ontwerp Stinus Van Grieken A2.jpg

! Deze voorstelling werd omwille van gezondheidsredenen van Tom Van Dyck geannuleerd. Alle tickethouders werden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk- en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik liggen.

Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie. Maak kennis met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus. Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: ‘Het beest in u’.

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in ‘Van Vlees en Bloed’ en ‘Met Man en Macht’, speelde mee in successeries als ‘Het Eiland’, ‘In de Gloria’, ‘Alles Kan Beter’ en ‘Safety First The Movie’. Dit televisieseizoen is hij te zien in ‘De Bende van Jan de Lichte’ (VTM) en ‘Over Water’ (VRT).

www.tomvandyck.be

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
woensdag 20 maart 2019
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 18
Kortingprijs€ 17
voor: - senioren (65+)
- jongeren (-26)
- groepen vanaf 10 personen
- houders van een lerarenkaart

Alle activiteiten