Naar inhoud

The Scabs

40 Years                                                                      vr 22 maart 2019 - 20.30 uur
20190322_TheScabs_TR03_Kleur©DannyWillems THEATER 2019.jpg
20190322_The Scabs 2017 -carmendevos.jpg

De Boemel. Als je niet van Scherpenheuvel of omstreken bent, zegt het je waarschijnlijk niets. Maar dit is de jeugdclub waarin The Scabs veertig jaar geleden hun eerste concert speelden. De rockband kende veel succes en triomfen. En doorstond bezettingswissels en sabbatjaren.

Vlaanderens eigenste versie van The Clash en The Rolling Stones is intussen terug van veel te lang weggeweest. De originele leden Guy Swinnen, Franky Saenen en Willy Willy* - de Vlaamse Keith Richards, vieren samen met ons vier decennia The Scabs. En ze hebben er zin in!

Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen. Van debuuthit ‘So Called Friends’ over ‘Stay’ en ‘Hard Times’ tot ‘Robbin’ the Liquor Store’, ‘She’s Jivin’’ en ‘Turn it Up’. En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het wordt wederom een rockshow die geen fan wil missen!

Voor hun passage in Vilvoorde heeft de band zelfs enkele verrassingen in petto.

Op 13 februari 2019 overleed gitarist Willy Willy aan de gevolgen van kanker. Op de MIAS daags voordien, ontving de band een Lifetime Achievement Award.*

door
Guy Swinnen (zang/gitaar), Franky Saenen (drums), Patrick Cuyvers (toetsen), Geert Schurmans (bas), David Piedfort (gitaar/zang)

www.thescabs.be

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
vrijdag 22 maart 2019
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 27
Kortingprijs€ 26
voor: - senioren (65+)
- jongeren (-26)
- groepen vanaf 10 personen
- houders van een lerarenkaartAlle activiteiten