Naar inhoud

Nabil (NL)

Monopoly                                                                       do 04 april 2019 - 20.30 uur
20190404_Nabil(c)Anne van Zantwijk&Diligentia2.jpg

Geld. We kunnen niet meer zonder. Maar maakt geld ons gelukkig, gemeen, gemakzuchtig of gewoon gek? Maak kennis met Nabil. Deze talentvolle en veelzijdige theatermaker komt in zijn tweede programma tot de kern. Deze Brabantse dropout uit een bijstandsgezin, leidt het publiek over de straten van Monopoly langs de wijze lessen van zijn moeder. In zijn eigen Monopoly van pianospel, stand-up, zang en typetjes vertelt hij een prachtig verhaal waarin zijn zwakte uiteindelijk zijn kracht is geworden. Pak je kans; je kan tenslotte je geld maar één keer uitgeven. Met een beetje geluk is het nog vrij parkeren ook!

In 2015 heeft Nabil deelgenomen aan het Leids Cabaret Festival, waar hij de finale heeft gehaald. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede grappen. Hij is een veelzijdige duizendpoot die naast zijn beloftevolle toekomst in het cabaret, ook op televisie stilaan een begrip wordt.

Na zijn succesvolle debuut ‘Tijdmachine’ (twee seizoenen geleden te zien in cc Het Bolwerk) brengt Nabil Aoulad Ayad zijn nieuwste voorstelling ‘Monopoly’. Een programma doorspekt met muziek, grappen, absurdistische complot-theorieën en typetjes.

www.nabilayad.com

>> in de pers:

  • Theaterkrant: recensie door Patrick van den Hanenberg: En weer een toptalent uit Brabant

Praktisch

Organisatiecultuurcentrum Het Bolwerk
Wanneer
donderdag 4 april 2019
Aanvang20.30 uur
Waarcc Het Bolwerk
Standaardprijs€ 14
Kortingprijs€ 13
voor: - senioren (65+)
- jongeren (-26)
- groepen vanaf 10 personen
- houders van een lerarenkaart


Alle activiteiten