Naar inhoud

Losse tickets

Start verkoop

De algemene verkoop van abonnementen en losse tickets 2019-2020 start op zaterdag 22 juni 2019 om 09 uur.
De balie van cc Het Bolwerk is die dag uitzonderlijk open van 09 tot 12 uur. Er is die dag geen telefonische reservatie mogelijk.

Overzichtsformulier voor de voorbereiding van je bestelling van abonnementen en tickets. 
Vrijkaarten kan je als los ticket bestellen aan de hand van de unieke code die je hiertoe ontvangen hebt.

Kortingen bij losse tickets

Bij iedere voorstelling vermelden wij de STANDAARDPRIJS, en indien van toepassing, ook een KORTINGPRIJS: bij de meeste avond(film)voorstellingen bieden wij korting aan senioren (65-plussers), jongeren (-26), groepen vanaf 10 personen en houders van een lerarenkaart.

 • Speciaal voor jongeren: de last minute jongeren­korting. Ben je jonger dan 26? Dan kan je 50% korting genieten bij aankoop van een ticket aan de balie, een half uur voor de voorstelling, op ver­toon van je identiteitskaart. Deze uitzonderlijke korting is enkel van toepassing op voorstellingen waarvoor wij naast de standaardprijs reeds een kortingprijs vermelden. Zij is evenwel nooit van toepassing bij film, matinee-, familie- en circus­voorstellingen.
 • Bij familie(film)voorstellingen bieden wij kor­ting aan leden van de Gezinsbond en groepen vanaf 10 personen.
 • Er is geen korting voor matinee(film)voorstel­lingen.

Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met de diverse abonnementsvoordelen.

Online tickets en abonnementen kopen, niets dan voordelen

Online tickets en abonnementen kopen via www.hetbolwerk.be is de meest efficiënte manier. Het biedt heel wat voordelen:

 • Het is snel en gemakkelijk. Je hoeft niet naar cc Het Bolwerk te komen, ook niet bij de start van de abonnementenverkoop. Dus geen uren aanschuiven of weken wachten op de verwerking van uw aanvraag. Je kan gewoon je reservatie maken van thuis uit of van om het even welke plek met een internetverbinding: 24 uur op 24, 7 dagen op 7.
 • Directe plaatskeuze. Het systeem stelt je de best beschikbare plaatsen voor, maar je kan ook zelf in het zaalplan de nog beschikbare zitplaats(en) van uw keuze aanduiden.
 • Flexibel en veilig betalen. Het systeem aanvaardt verschillende en volledig beveiligde betaalmogelijkheden.
 • Keuze in hoe je de tickets wenst te ontvangen. Je kan kiezen tussen zelf thuis afprinten, per post laten opsturen (tegen een kleine meerkost) of afhalen aan de balie.
Offline tickets en abonnementen kopen
 • Tijdens de openingsuren kan je tickets en abonnementen aankopen aan de balie van cc Het Bolwerk.
  OPGELET! Schriftelijke abonnementsaanvragen worden in volgorde van ontvangst behandeld. Houd hierbij rekening dat online en persoonlijke bestellingen aan de balie steeds voor gaan.
  Tickets - geen abonnementen! - kunnen bovendien ook telefonisch gereserveerd worden.
 • Aan de balie kan je cash betalen of afrekenen via BanContact/Mister Cash.
  Wij aanvaarden er ook Randuit-cheques, Sodexo en Edenred cultuurcheques. Houd er wel rekening mee dat bij betaling met deze cheques het verschil op de prijs bijbetaald kan worden, maar dat terugbetaling helaas niet mogelijk is.
 • Gereserveerde kaarten die per overschrijving betaald zullen worden dienen binnen de 7 dagen betaald te worden met duidelijke vermelding van de aan de reservatie verbonden gestructureerde mededeling. Let wel: gereserveerde kaarten die niet tijdig betaald worden, vervallen automatisch!
 • Kaarten die 15 minuten voor aanvang van de voorstelling niet zijn afgehaald, kunnen doorverkocht worden.