Naar inhoud

Publiekswerking

terugbetaling 
Verkochte kaarten worden niet omgeruild of terugbetaald, behoudens annulering of uitstel van de voorstelling. Het herroepingsrecht is niet van toepassing.

ruilbox
Op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling? Of ticket(s) over? Maak dan gebruik van onze ruilbox. Op de website van cc Het Bolwerk vind je bij iedere voorstelling onder de knop ‘bestel tickets’ een knop ‘ruilbox’. Hiermee kan je vanaf september tickets aanbieden of aanvragen. Niet tegen zwarte marktprijzen, maar tegen de prijs vermeld op het ticket, puur om elkaar te helpen.

cadeaubon
De cadeaubon van cc Het Bolwerk is een uniek en gewaardeerd geschenk en blijft 2 jaar geldig na aankoop. Je kan de waarde van de bon zelf bepalen en hem aan de hand van de unieke code online of aan de balie gebruiken. Het restbedrag blijft steeds geldig tot de op de bon vermelde datum.

vestiaire
De bewaakte vestiaire gaat open een half uur voor iedere voorstelling en sluit en kwartier na de voorstelling. De bijdrage per jas bedraagt € 0,50. Bij verlies van het vestiairenummer rekenen we een administratieve kost van € 5 aan.

scanning
Alle tickets dragen een unieke streepjescode. Aan de ingang van de zaal controleren we de tickets met een scanner. Iedere streepjescode kan slechts 1 keer gescand worden.

laatkomers
Onze voorstellingen beginnen stipt. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want na aanvang van de voorstelling laten we geen publiek meer toe tenzij bij eventuele pauzes.

verlies van tickets
Als je je ticket(s) verloren of vergeten bent, kan je een herprint vragen aan de balie. Hiervoor rekenen we € 0,50 aan per ticket.

in de schouwburg
In de schouwburg mag je niet eten of drinken. Ook niet fotograferen en geluids- of beeldopnamen maken. Uit respect voor de artiesten en om alle bezoekers ten volle te laten genieten van de  voorstelling, vragen we je om de gsm uit te schakelen vóór de start van de voorstelling.
Conform de veiligheidsvoorschriften dienen alle in- en uitgangen van de schouwburg steeds volledig vrij te blijven. Buggy’s, rolstoelen of andere omvangrijke voorwerpen zoals rugzakken dienen dan ook steeds afgegeven te worden aan de vestiaire of gestald te worden in de gang buiten de schouwburg.

minimumleeftijd
Voor familievoorstellingen vermelden we een minimumleeftijd. Kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd voor die voorstelling worden niet toegelaten. Voor te jonge kinderen, voorzien wij in het cc gratis oppas. Geef minstens 3 dagen vooraf een seintje via de balie.

verjaardagsfeestje
Ben je jarig? En wil je graag je feestje vieren in cc Het Bolwerk? Kies een familie(film)voorstelling en bestel via de balie een ticket voor jezelf en je vriendjes of familie: wie 10 feestvierders meebrengt, komt er zelf gratis in, en krijgt daar bovenop van het cc nog een leuke verrassing.
TIP: spreek met cultuurcafé BObar af om iets lekkers klaar te zetten!

taaliconen
De taaliconen geven het taalniveau van onze voorstellingen weer. Je vindt ze terug op onze website of kan ze opvragen via de balie.

earcatch vertelt slechtzienden wat ze niet zien tijdens filmprojecties
Een aantal filmvoorstellingen bieden de mogelijkheid om de earcatch-app te gebruiken. Installeer de app op je smartphone of tablet en download thuis de audiodescriptie voor de films waarbij we het earcatch-logo vermelden. Gebruik tijdens de film je koptelefoon of oortjes en kies 'afspelen' zodra de film begint. Dankzij het je microfoon, zorgt earcatch ervoor dat de audiodescriptie precies gelijk loopt met wat er in beeld te zien is. Een stem beschrijft tussen de dialogen door wat er in beeld gebeurt. Er is geen internetverbinding nodig tijdens de film. Een stem beschrijft dan tussen de dialogen door wat er in beeld gebeurt. Meer informatie.

geluidsnormen
cc Het Bolwerk bewaakt het geluidsniveau in de schouwburg en stelt aan de vestiaire oordopjes ter beschikking van het publiek.

parkeren
Lees hier meer over parkeren in Vilvoorde en in de buurt van cc het bolwerk.