Corona/COVID-19-update

cc Het Bolwerk is gesloten

Om ons publiek, de artiesten en collega's te beschermen tegen het Corona/COVID-19-virus zijn al onze voorstellingen en activiteiten minstens tot  zondag 19 april uitgesteld of geannuleerd.

Wij bekijken of deze activiteiten definitief geannuleerd dan wel verplaatst kunnen worden. Alle tickethouders en betrokken organisaties worden zo snel mogelijk verder geïnformeerd over de praktische afhandeling hiervan.

Een afgesloten deel van het cultuurcentrum werd ingericht als tijdelijk medisch centrum. cc Het Bolwerk en zijn balie zijn dan wel gesloten voor het publiek, onze collega's werken maximaal verder op afstand en zijn telefonisch of via cultuurcentrum [at] vilvoorde.be bereikbaar tijdens de openingsuren. ⠀

Om deze opvolging zo goed mogelijk te kunnen organiseren, vragen we onze bezoekers vriendelijk om telefoontjes naar het onthaal te beperken en ons de tijd te geven om dit alles zo vlot mogelijk te organiseren.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en begrip.

Draag zorg voor jezelf en elkaar!

 

PS: Voor vragen over het coronavirus, kan je terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid: info-coronavirus.be.