za 27 mrt
00u00

matinee
familie
+- 0u00

Radi'O Zoutloos

Studio ORKA

Radi'O Zoutloos

Studio ORKA

PALMIRA
Al mijn hartslagen zijn voor Charlie.
Hij krijgt ze allemaal.
Als het op is… is ‘t op.
Als ‘t gedaan is, is ‘t gedaan.

DOKTER
Zijt ge zeker?

PALMIRA
Ik ben nog nooit zo zeker geweest.

***

Met 'Radi’O Zoutloos' maakt Studio ORKA haar eerste luisterspel, een beetje zoals 'Het Koekoeksnest', het dagelijkse radiofeuilleton (1990-’97) op Radio 2, maar dan in een hedendaags jasje!

Zes afleveringen lang volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis. Jimmy (Dominique Van Malder, Radio Gaga) kijkt terug naar die bijzondere dag, wanneer hij voorgoed afscheid nam van zijn moeder Palmira (Tania Van der Sanden, ).

Als toeschouwer ben je uitgenodigd op een feest voor de verjaardag van de bejaarde vrouw. Ze vertelt over haar jeugdliefde Charlie uit Canada die haar komt halen. Er komen thema’s aan bod als levensdrift, geheime liefdes, passie en geluk, maar ook een waardig leven tot het einde.

Voor iedereen van 6 tot 106 jaar.

Praktisch

Je hoeft geen ticket te reserveren of je vooraf in te schrijven. 

Luister op Radio Moetoen (105.7) naar de verhalen van Zoutloos op: 

Luister op Radio Moetoen (105.7) naar de verhalen van Zoutloos op: 

Onze tip: beluister Radi’O Zoutloos met een goede koptelefoon of geluidsinstallatie!

Bekijk en luister online 'the making of'

van/met

Ilse de Koe, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden, Julie Delrue, Philippe Van de Velde, Ineke Nijssen, Simon De Beleyr 

intro Joris Hessels & Jozef Claeys  opname/montage/klankmontage Jeff Claeys assistentie audio Lotte Nijsten, Gillis Van Der Wee audiomix Jeff Claeys muziek Jeff Caeys, Orchestre International du Vetex met dank aan Tom Dupont, Walter Schudel, An De Broeck, Lucas Derycke, Flanders Boys Choir (dirigent: Dieter Van Handenhoven. Zang: Aeneas Aps)

Met de steun van de Vlaamse Overheid, Stad Gent.