vr 03 apr
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 22.00 - € 15.40
+- 1u30

AFGELAST: BJO / Zediam, Monique Harcum & Grazzhoppa

WOW (We Orchestrate Words)

AFGELAST: BJO / Zediam, Monique Harcum & Grazzhoppa

WOW (We Orchestrate Words)

Naar aanleiding van de gezondheidsrisico’s die het gevolg zijn van het Corona-virus, wordt deze voorstelling afgelast. We onderzoeken samen met de artiesten of er een alternatieve datum voorgesteld kan worden. Alle tickethouders worden hierover persoonlijk geïnformeerd in de loop van de volgende dagen. 

Brussels Jazz Orchestra gaat voor het experiment: ‘We Orchestrate Words’, van jazz naar slam naar hiphop en terug. Toporkest meets urban artists, zijnde rapper en poëet Zediam (Soul'Art), vocaliste Monique Harcum en DJ & turntablist Grazzhoppa.

‘We Orchestrate Words’ of kortweg ‘WOW’ is een incubator voor innovatieve, frisse ontdekkingen uit de urban scene. WOW haalt gretig zijn inspiratie uit verschillende culturen en genres, aangevuurd door improvisatie.

Rap, soul en grooves komen samen, het jazzorkest speelt erop in en voegt compositie toe. Werelden raken verweven tot een hedendaagse soundtrack van een grootstad. Met ‘WOW’ kijkt BJO vooruit naar de toekomst en over de grenzen van jazz heen.