do 02 apr
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 16.00 - € 11.20
+- 1u30

Heb je tickets over, of ben je nog op zoek naar tickets? Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Ruilbox

AFGELAST: Thomas Smith

De Jaren van Verstand

AFGELAST: Thomas Smith

De Jaren van Verstand

Naar aanleiding van de gezondheidsrisico’s die het gevolg zijn van het Corona-virus, wordt deze voorstelling afgelast. We onderzoeken samen met de artiesten of er een alternatieve datum voorgesteld kan worden. Alle tickethouders worden hierover persoonlijk geïnformeerd in de loop van de volgende dagen. 

Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier en zelfs vijf sterren recensies bekroond.
Niet verwonderlijk: Thomas Smith brengt een ijzersterke mix van materiaal en improvisatie.
Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet.

Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt hij al achttien jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. In ‘De Jaren Van Verstand‘ komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot
gevolg.

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken als twee cavia’s maar evengoed maatschappelijke thema’s als hongersnood, mensen met echte problemen, onze voedselketen en een piano passeren de revue!

Smith gaat zoals gebruikelijk ongedwongen in gesprek met enkele mensen op de eerste rij en geeft de indruk dat hij de hele voorstelling improviseert. Dat laatste is alleen de grootste comedians gegeven. In die categorie doet Thomas Smith ons nog het meest denken aan de Engelse superster Eddie Izzard: even grappig, even expressief, even goed geïnformeerd en even diepgravend. Wereldniveau, kortom.
De Standaard *****