openingsweekend seizoen 2022-2023

3 oktober 2022

Met als motto dat cultuur mee kleur geeft aan onze dag, opende cc Het Bolwerk dit weekend feestelijk de deuren voor een nieuw cultuurseizoen 2022-2023.

Het werd een swingende cultuurstart met de geslaagde première van 'History of New Wave' door Stijn Meuris, Filip Heylens, Leen Diependaele, Kris Delacourt, Bart Van Lierde, Ron Reumans en de Afterparty door dj Peter Melis. 

Schepen van cultuur Moad El Boudaati gaf het officiële startschot van het cultuurseizoen en bedankte Het Bolwerk-team en zijn vrijwilligers voor hun programma en inzet.

Welkom voor een jaar lang cultureel plezier, eindelijk opnieuw met extra omkadering!

Jaarprogramma 2022-2023, opnieuw mét omkadering

Het cultuurcentrum heeft bewezen dat cultuur weer veilig georganiseerd kan worden en heeft opnieuw een volledig jaarprogramma samengesteld mét brochure en extra omkadering voor heel wat evenementen. Het cc wil immers opnieuw een échte ontmoetingsplek zijn met een breed en toegankelijk cultuuraanbod: toneel, muziek, humor, circustheater, familievoorstellingen, film en zoveel meer. Voor groot én klein! Overdag én ’s avonds. Eindelijk weer met dat tikkeltje meer: inleidingen, workshops, aperitief, koffie en gebak, randanimatie, …  of zelfs een fuif.

Abo- en ticketverkoop

Het cultuurcentrum biedt opnieuw abonnementen aan voor bezoekers die kiezen voor meer dan 4 voorstellingen. Het centrum dankt de vele abonnees en bezoekers die ons weer hun vertrouwen hebben geschonken. Het is nog steeds mogelijk om abonnementen te bestellen of tickets tegen verschillende kortingstarieven. 

WELKOM!