Gasten van Het Bolwerk

De ticketverkoop voor de voorstellingen van onze gasten gebeurt niet via de balie van het cultuurcentrum.

Contacteer de betrokken organisator voor informatie en/of tickets.

PODIUM

K.R.K. DE GOUBLOEM

Jan, Pier en Pol
hilarisch toneelstuk van Ray en Michael Cooneyin een regie van Steve Van Camp

Jan en Linda gaan een baby adopteren. Het wordt de gelukkigste dag van hun leven, althans, als Jans broers - Pier en Pol - niet besloten hadden hen te komen helpen. Het resultaat van hun 'hulp' zijn twee illegale immigranten, een versneden lijk en een lading gesmokkelde sigaretten! Met de komst van de dame van het adoptiebureau en de wijkagent, wordt Jan tot het uiterste gedreven om vindingrijke oplossingen te verzinnen: hij is echt wel een geschikte vader en zijn huis is een prima omgeving om kinderen fatsoenlijk in op te voeden. Dus alles komt goed, want nog erger kan het niet worden, of toch?

Met o.a Morgan Bogaerts, Joren Clauwaert, Jos De Me, Lore Janssens, Eva Liekens, Jeroen Loos, Jakke Meysmans, Charlotte Philippe
op vr 17 en za 18 maart om 20u00 en zo 19 maart om 15u00

tickets en informatie via info [at] degoubloem.be I www.degoubloem.be

STUDIO 100

Piet Piraat en de schat van de propere zeeën 

Piet Piraat is met zijn Scheve Schuit naar het eiland Bananos gevaren om daar in het aangespoelde scheepswrak van Kapitein Vuilbaard op zoek te gaan naar een schat. Op het eiland ontmoet hij de jonge, stoere knaap Bertus Bandiet. Die waarschuwt Piet Piraat voor de vloek die op het wrak rust doordat Kapitein Vuilbaard de zee vervuilde. Piet Piraat weet dat deze vloek helemaal niet echt is, want hij heeft de vloek zelf bedacht om piraten die de zee vervuilen angst aan te jagen en een halt toe te roepen. Piet Piraat is namelijk een voorvechter van de propere zeeën. Onbevreesd gaat hij op zoek naar de schat. Maar dan blijkt er toch een spook rond te dolen op het eiland. Is de vloek dan toch echt?

za 08 april om 14u00 en 16u30

tickets en informatie via 070 34 53 45 I www.studio100.com/be

jkg ELEMENT

Jeanne d'Arc 

Tijdens de Honderdjarige Oorlog tussen Engeland en Frankrijk krijgt een eenvoudig jong meisje een visioen dat haar leven volledig verandert en het hart van een natie zal beroeren. jkg ELEMENT brengt het inspirerende maar tragische verhaal van de Franse volksheldin Jeanne d’Arc.

in een regie van Bo Timmermans & Jelle De Smet

met Amin Tagizade, Ellie Hoedemaekers, Emily McIntyre, Eric Van Campenhout, Jishi Vandoorne, Jonas Bogaerts, Jonne Bertels, Lander Verelst, Nele Baeyens, Nico Verdikt, Nora Vanderlinden, Roxane Testaferrata, Sam Vancampenhout, Sander Billen, Sara Verdikt, Sarah De Graef, Silke Windelen, Tina Van Stappen en Valerie De Brabanter

op vr 12 en za 13 mei om 20u00 en zo 14 mei om 15u00 in de schouwburg

tickets en informatie via naar 0476 86 20 70 of info [at] jkg-element.bewww.jkg-element.be


Woensdagateliers

Dienst Vrije Tijd van Stad Vilvoorde organiseert voor kinderen van 6 tot 12 jaar creatieve ateliers in cc Het Bolwerk.

Deze activiteiten gaan door op woensdagnamiddagen – behalve tijdens de vakantieperiodes – van oktober tot mei.
De ene week leren je kinderen dansen als een astronaut, de week erna bouwen ze een raket, de volgende week spelen ze toneel op de maan, om de week daarna een radio uitzending te doen met enkel marsliedjes.

Wanneer

Elke woensdag van 13 tot 17 uur. Van woensdag 5 oktober 2022 tot woensdag 31 mei 2022, maar NIET in de schoolvakanties.

  • 13u00: start opvang, 13u30: aanvang activiteit, 16u30: einde activiteit; 17u00: einde opvang

Prijs

  • 3,30 euro per namiddag voor inwoners van Vilvoorde, 
  • 0,70 euro per namiddag met een V-pas,
  • 4,95 euro per namiddag voor niet-inwoners van Vilvoorde.

Inschrijven

Vooraf inschrijven is verplicht! Dit kan vanaf 5 september 2022: online of na afspraak in het Infopunt (ac Mattenkot - Lange Molensstraat 44).