Losse tickets

Het cultuurcentrum is een centrale ontmoetingsplek die voor iedereen de deuren wijd openzet. Ons programma biedt een breed en divers aanbod voor alle leeftijden. We willen alle cultuurliefhebbers aanspreken en zoveel mogelijk drempels wegnemen.
Zo bestaan er reducties* voor bezoekers die losse tickets kopen: 

 • Korting bij de meeste avond(film)voorstellingen voor: 

  • senioren (65-plussers)
  • jongeren (-26)
  • groepen vanaf 10 personen
  • houders van een lerarenkaart
    
 • Ben je jonger dan 26? Gebruik dan de lastminutejongerenkorting: je geniet 50 % korting bij aankoop van een ticket aan de balie, een half uur voor de voorstelling, op vertoon van je identiteitskaart. Deze uitzonderlijke korting is enkel van toepassing op voorstellingen waarvoor wij naast de standaardprijs reeds een kortingprijs vermelden. Zij is evenwel nooit van toepassing bij film, matinee-, familie- en circusvoorstellingen.
   
 • Korting bij familie(film)voorstellingen voor:
  • leden van de Gezinsbond
  • groepen vanaf 10 personen
 • Korting voor V-pashouders 
  Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar die een V-pas ontvingen, krijgen een korting van 80 % op de standaardprijs. 
  Houders van een V-pas kunnen op vertoon van hun V-pas hun tickets aan V-pastarief bestellen via de balie.
  Check www.vilvoorde.be/v-pas voor meer informatie of neem contact op met stad Vilvoorde via 02 255 45 11, info [at] vilvoorde.be.  
   
 • Korting voor houders van een UiTPAS Noordrand met kortingstarief 
  UiTPAS Noordrand is een gezamenlijk initiatief van Asse, Grimbergen, Londerzeel, Machelen, Meise en Vilvoorde. Inwoners van deze steden met een UiTPAS met kortingstarief krijgen een korting van 80% op de standaardprijs. Zij kunnen hun tickets online bestellen met de code die zijn op hun pas ontvangen hebben. Lees hier meer over de UiTPAS Noordrand in Vilvoorde. 
   
 • Gratis ticket voor begeleiders van een begeleiderspashouder
  Personen met een handicap die over een begeleiderspas beschikken, kunnen gratis een begeleider meebrengen naar de voorstelling. De begeleider hoeft niet altijd dezelfde persoon te zijn. -> Wij verzoeken houders van een begeleiderspas om hun tickets via de balie van het cultuurcentrum te bestellen.
  De aanvraag van een begeleiderspas kan enkel schriftelijk gebeuren via Provinciebestuur Vlaams-Brabant Dienst welzijn, Provincieplein 1, 3010 Leuven of via begeleiderspas [at] vlaamsbrabant.be.
   
 • Gratis ticket voor begeleider van de houder van een European Disability Card
  Personen met een handicap die over een European Disability Card beschikken, kunnen gratis een begeleider meebrengen naar de voorstelling.
  De begeleider hoeft niet altijd dezelfde persoon te zijn. Wij verzoeken houders van een European Disability Card om hun tickets via de balie van het cultuurcentrum te bestellen. 
  Voor meer informatie over deze kaart en hoe deze aan te vragen, kijk op www.eudisabilitycard.be.

  (*) Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met de diverse abonnementsvoordelen.
   

Gebruik een tegoedbon als betaalmiddel

De standaard tegoedbon blijft geldig tot het einde van het cultuurseizoen. De cadeaubon blijft geldig 2 jaar na aankoop. 

De ontvanger kan de bon online of aan de balie gebruiken; het restbedrag blijft steeds geldig tot de op de bon vermelde datum. Reserveer je plaatsen en doorloop de reservatieflow. In het betaalblad kan je kiezen voor 'gebruik waardebon' en geef daar de unieke code in.