Programma 2022-2023 en start ticketverkoop op za 11 juni 2022

31 mei 2022

Met een knipoog naar de meer dan 50 streetart werken van nationale en internationale artiesten die je als pareltjes over heel Vilvoorde kan ontdekken, stelt cc Het Bolwerk zijn cultuurprogramma 2022-2023 voor. Net zoals graffiti de straten rondom het centrum opvrolijken, kleurt cultuur onze dag!

Jaarprogramma 2022-2023

Gesterkt door zijn ervaring van de voorbije maanden dat cultuur weer veilig georganiseerd kan worden, heeft het cultuurcentrum opnieuw een volledig jaarprogramma samengesteld. cc Het Bolwerk wil weer een ontmoetingsplek zijn met een breed en toegankelijk cultuuraanbod: toneel, muziek, humor, circustheater, film en zoveel meer. Voor groot én klein! Overdag én ’s avonds. Eindelijk weer met dat tikkeltje meer: inleidingen, workshops, aperitief, koffie en gebak … cc Het Bolwerk maakt het graag extra gezellig!

Jaarbrochure en jaarkrantje 2022-2023

Het cultuurprogramma 2022-2023 werd verzameld in de gedrukte jaarbrochure die verzonden wordt naar zo’n 5.000 klanten van de voorbije drie jaar. Bovendien heeft het centrum een jaarkrantje uitgebracht dat deze week verdeeld wordt over alle Vilvoordse bussen.

Start abo- en ticketverkoop op zaterdag 11 juni

Het cultuurcentrum start op zaterdag 11 juni met de (online) ticketverkoop voor de voorstellingen van het seizoen 2022-2023. Cultuurliefhebbers kunnen vanaf 09u00 een abonnement samenstellen als zij kiezen voor meer dan 4 voorstellingen. Losse tickets kunnen vanaf 14u00 gereserveerd worden. Online bestellen via de website van het cultuurcentrum is de snelste en makkelijkste manier om abonnementen en tickets te kopen. Maar het cultuurcentrum is op zaterdag 11 juni ook open van 09u00 tot 16u00 voor vragen en advies.

Aandacht voor veilige cultuur in goed geventileerde infrastructuur

Het cultuurcentrum garandeert zijn bezoekers goed geventileerde zalen en een schouwburg met verse buitenlucht. Stad Vilvoorde heeft de voorbije maanden zwaar geïnvesteerd in een nieuw ventilatiesysteem voor de polyvalente zaal. Alle zalen van het cc beantwoorden dan ook aan de strengste ventilatienormen om bezoekers veilig te ontvangen. In ieder lokaal van het centrum hangt er een luchtkwaliteitsmeter waarmee continu het CO2-gehalte gemeten kan worden. Daarnaast houdt het centrum steeds een vinger aan de pols en past waar nodig continu zijn werking aan.

Moad El Boudaati, schepen van cultuur: “Na een onderbreking van anderhalf jaar met continu schakelen, ziet Het Bolwerk-team weer uit naar een “normale” opstart van het cultuurseizoen 2022-2023. De programmatoren hebben opnieuw een mooi aanbod samengesteld dat eindelijk weer gebundeld werd in een jaarbrochure. Wij zijn ervan overtuigd dat de brede diversiteit aan cultuur weer heel wat inwoners zal weten te bekoren. Stad Vilvoorde heeft bovendien de voorbije maanden zwaar geïnvesteerd in een nieuw ventilatiesysteem in de polyvalente zaal waardoor het cc ook verenigingen en gasten veilig kan ontvangen voor een eigen aanbod en activiteiten. Wij zijn ervan overtuigd dat het cultuurcentrum zo weer een echte ontmoetingsplek kan worden voor heel wat mensen.”

Check onze website voor meer informatie over de graffiti die aan bod komen in de seizoensstijl 2022-2023.

Team cc Het Bolwerk is klaar voor seizoen 2022-2023

Team cc Het Bolwerk samen met Moad El Boudaati (c) Flora Vanclooster
Team cc Het Bolwerk samen met Moad El Boudaati (c) Flora Vanclooster