Programma 2023-2024 & start ticketverkoop op za 10 juni 2023

25 mei 2023

Geïnspireerd door het internationale karakter van onze multiculturele stad stelt cc Het Bolwerk zijn programma 23/24 voor. 

Wij geloven in de kracht van cultuur om muren te doorbreken. En in de universele taal van kunst om mensen te verbinden. Cultuur beroert. Cultuur inspireert. Cultuur versterkt. Cultuur verbindt. Cultuur voedt maatschappelijke discussies en biedt ons de kans om elkaar relaxed te ontmoeten. Het Bolwerk-team is alvast enthousiast, jij ook?!

Jaarprogramma 2023-2024

cc Het Bolwerk wil opnieuw een ontmoetingsplek zijn met een breed en toegankelijk cultuuraanbod: toneel, muziek, humor, circustheater, film en zoveel meer. Voor groot én klein! Overdag én ’s avonds. Wij omkaderen ons cultuuraanbod graag met extra’s. Zo ben je welkom voor inleidingen bij heel wat theatervoorstellingen, voor workshops bij verschillende familievoorstellingen, trakteren we op een aperitief na de zondagochtendconcerten of op koffie & gebak bij de matineevoorstellingen op dinsdag.

Jaarbrochure en jaarkrantje 2023-2024

Het cultuurprogramma 2023-2024 werd verzameld in de jaarbrochure 2023-2024 die verzonden wordt naar zo’n 4.000 adressen van ticketkopers uit het voorbije seizoen. Bovendien heeft het centrum een jaarkrantje 2023-2024 uitgebracht dat begin juni verdeeld wordt over circa 20.000 Vilvoordse brievenbussen.

Start abo- en ticketverkoop op zaterdag 10 juni

Het cultuurcentrum start op zaterdag 10 juni met de (online) ticketverkoop voor de voorstellingen van het seizoen 2023-2024. Cultuurliefhebbers kunnen vanaf 09u00 een abonnement samenstellen als zij kiezen voor meer dan 4 voorstellingen. Losse tickets kunnen vanaf 14u00 gereserveerd worden. Online bestellen via de website van het cultuurcentrum is de snelste en makkelijkste manier om abonnementen en tickets te kopen. Maar het cultuurcentrum is op zaterdag 10 juni ook open en telefonisch bereikbaar van 09u00 tot 16u00 voor vragen en advies.

Moad El Boudaati, schepen van cultuur: “Het Bolwerk-team heeft een schitterend programma samengesteld dat helemaal tot zijn recht komt in een sprankelende jaarbrochure en aangepaste huisstijl. Ik ben ervan overtuigd dat de brede diversiteit aan cultuur uit zowat alle hoeken van de wereld en over alle genres heen, weer heel wat bezoekers zal weten te bekoren. Groot én klein, want ook de Vilvoordse scholen zijn kind aan huis met een uitgelezen schoolprogramma. Het cultuurcentrum wil een laagdrempelige ontmoetingsplek zijn en het Bolwerk-team zal daar ook volgend seizoen weer helemaal voor gaan.”

Check de website van het cc voor meer informatie over het regulier cultuurprogramma en het schoolprogramma

Schepen van cultuur Moad El Boudaati en cc Het Bolwerk-team