zo 30 mrt
14u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 15.00 - € 3.00
+- 0u55

Circumstances

GLORIOUS BODIES

Circumstances

GLORIOUS BODIES

‘GLORIOUS BODIES’ is een fysieke, ontroerende en hoopvolle circus- en dansvoorstelling over de draagkracht van ons lichaam. Over zien en gezien worden. Over de grens tussen klassiek en hedendaags circus, met zes acrobaten tussen de 53 en 67 jaar met een klassiek(er) circusverleden.

De voorstelling vertrekt vanuit partneracrobatiek en beweging, en doorbreekt alle clichés rond de oudere generatie. Deze impressionante, charmante en humoristische voorstelling laat zien tot wat de mens en het menselijk lichaam in staat zijn en daar staat duidelijk geen leeftijd op!

door

Piet Van Dycke (concept/choreografie), Winfried Deuling, Astrid Schöne, Det Rijven, Thorsten Bohle, Paul Griffoen en Johannes Fischer (performers), Kris Auwers (muziek), Marie Peeters (dramaturgie)

Het spelplezier straalt. De vier mannen en twee vrouwen tonen met plezier én trots tot wat hun toenmalige perfecte lijven getransformeerd zijn en dat dat ook bewondering en verwondering kan oproepen. Ze blijven spelen, ze blijven van hun spel genieten. Een uur hebben ze kunnen schitteren, virtuoos en ook broos.
Theaterkrant
Wat een mooie, sterke, fiere mensen staan hier op het podium. Ze maken mij op slag een beetje minder bang om ouder te worden.
De Standaard ★★★