vr 15 jan
21u00

digitaal evenement

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

+- 0u45

DE WERELD STAAT STIL

Een online show met Soe Nsuki en Johan Petit

DE WERELD STAAT STIL

Een online show met Soe Nsuki en Johan Petit

Soe Nsuki en Johan Petit verwarmen de winter met verhalen, woord en muziek. In december en januari ontvangen zij elke vrijdagavond iemand die een verhaal komt vertellen, een schrijver die de donkerte van zich af schrijft en een zanger of zangeres die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekend heeft.

De Wereld Staat Stil kan je online live meemaken. We starten het jaar met goed nieuws: vanaf januari hoef je niet langer tickets te kopen. Zorg dat je erbij bent op Facebook en doe mee aan onze quiz waarmee je niks kan winnen! 

En ondertussen staan alle vorige afleveringen online! Bekijk ze op YouTube of beluister ze als podcast.

Meer info: www.dewereldstaatstil.be

   

Aankondiging De wereld staat stil

praktisch

   

De wereld staat stil #4 op 15 januari

Op vrijdag 15 januari om 21u00 met:

  • Erhan Demirci zou na zijn schoolvoorstelling 'Tussen Friet en Kebab' en zijn avondvoorstelling 'Komt Goed' nu doorheen Vlaanderen toeren met zijn nieuwe show 'Wa Make'.
  • Annelies Verbeke is een Vlaamse schrijfster. Met haar debuutroman 'Slaap!' won ze meteen verschillende prijzen. Haar liefde voor korte verhalen maakt haar een voorvechtster van het genre.
  • Judith Okon zingt bij verschillende artiesten zoals Zap Mama, Selah Sue, Delvis, … Ze studeerde jazz aan het Antwerpse Conservatorium en laat zich inspireren door de vrijheid en emoties die muziek kunnen teweegbrengen. 
 

De wereld staat stil #5 op 22 januari

Op vrijdag 22 januari om 21u00 met:

  • Jeroen Leenders ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt.
  • Gökhan Girginol studeerde theaterkunsten en kreeg zijn eerste filmrol in 2012 in de langspeelfilm ‘Mixed Kebab’. Hij was daarna ook te zien in tv-series zoals ‘Voor wat hoort wat’, ‘13 Geboden’ en ‘De zonen van Van As’.
  • Leonie Gysel is een zangeres, visagiste en mode-ontwerpster. Ze zong bij Zita Swoon, Radio Candip en is momenteel frontvrouw bij Arsenal.
   

De wereld staat stil #6 op 29 januari

Op vrijdag 29 januari om 21u00 met:

  • Ish Ait Hamou beperkt zich niet graag; niet tot de rol van danser of choreograaf, noch tot de rol van tv-maker. Ondertussen heeft hij maar liefst vier boeken neergepend en ontpopte hij zich tot theater- en filmmaker. De rode lijn: verhalen vertellen die mensen verbinden.
  • Sabrine Ingabire is geboren in Rwanda en naar België gevlucht toen ze vier was. Ze is schrijfster, columniste, journaliste en mensenrechtenactiviste. Haar nieuwste bijdrage, in het boek Being Imposed Upon (2020), gaat over de psychische gezondheid van zwarte vrouwen.
  • Karima el Fillali is een Nederlands-Marokkaanse zangeres en songwriter. Nadat zij in Nederland verschillende projecten heeft afgerond, vertrekt zij voor een muzikale reis naar Marokko. Daar raakt ze geïnteresseerd in traditionele spirituele Arabische zang en gaat ze in de leer bij een meester in lyrische zang in Fez.
   

Een initiatief van Martha!tentatief & ‘Nuff Said

In samenwerking met ccBe, Arenberg, C-Mine, de Warande & cc Het Bolwerk
Met de steun van Darna & Vlaanderen.