Muziektheater De Kolonie

In Topvorm

Muziektheater De Kolonie

In Topvorm

Niemand wordt gespaard! Allerminst deze charmante Drievuldigheid; potsenmaker Warre en klanktovenaars Bo en Gwen. Drie atleten in de fleur van hun leven waarvan de houdbaarheidsdatum nog lang niet overschreden is. Ondanks een pijntje hier, een zalfje daar en wat stram ongemak bij het ontwaken.

Deze drie Casanova’s confronteren u met hun blote ziel, hun naakte innerlijk, hun lillend bloedend vlees. Hoogstaande verscheurende poëzie, anekdotiek uit de goorste goot en naar adem snakkende melodieën zullen u tot in uw diepste vezels raken.

Aanschouw dit Olympische triumviraat dat u tegemoet treedt zonder kunstmatige gezichtscosmetica of anderszins verdoezelende correcties. Enkel hun rauwe oprechte blik en dito gehavende lijven zullen u verleiden en ontroeren.

Bo Spaenc maakte met Muziektheater De Kolonie de afgelopen jaren fel gesmaakte voorstellingen samen met straffe vertellers als Peter De Graef, Tania Van der Sanden, Vic De Wachter en Bruno Vanden Broecke, telkens omringd door knallende en originele livemuziek.

Nu is het aan de immer energieke Warre Borgmans die zich in het zweet werkt. Live aangevuurd door de muzikale fusees van Bo Spaenc en Gwen Cresens. Deze knalvoorstelling is de opvolger van 'Mevrouw Bob', 'DeWattman', '2 Zielen' en 'De Woordenaar'.

door

Warre Borgmans (spel/tekst/concept), Bo Spaenc (compositie/concept), Bo Spaenc, Gwen Cresens (livemuziek)

praktisch

Dit is een coronaproof voorstelling binnen, in de loods naast de artistieke Marinella Senatore stage.

Onthaal: via de ingang van de Asiat-site aan de Mechelsesteenweg waar ook een fietsenstalling ter beschikking staat. 

-> Opgelet! tickets reserveren kan slechts tot de vooravond van de voorstelling. 

 

In Topform is een swingend én breekbaar zelfportret van Warre Borgmans, een zeldzaam veelzijdig theater- en filmacteur. De gastheer draagt het hart op de tong, de muzikanten dragen de gastheer op hun melodieën doorheen de tijd en de verbeelding. Die tijdsreis doet lachen, slikken en met verkwikt gemoed huiswaarts keren.
Knack (***)
Wat Warre Borgmans op zijn 65ste nog fysiek presteert, hij rent en springt over de scène en stunt verbaal-technisch. Klasse! Dit alles bij gratie van twee topmuzikanten/klanktovenaars die hem met plezier en schwung accompagneren en voortstuwen. Deze voorstelling vraagt om gespeeld en gezien te worden.
Viviane Redant (****)