di 21 jan
14u30

cc Het Bolwerk - polyvalente zaal

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 16.00
+- 2u45
pauze inbegrepen

Rico Zoroh Band & Nicole

T-Dansant

Rico Zoroh Band & Nicole

T-Dansant

Met een liveband en een zangeres duiken we in een non-stop repertoire van wals, tango, slow, quickstep, chachacha, rock and roll, disco … Hits van Tina Turner, Tom Jones, Will Tura, Joe Cocker, André Hazes, Frank Sinatra, The Black Eyed Peas … passeren de revue. Een mix van ambiance en nostalgie.
Be there and put on your dancin’ shoes!

Twalsiree

Deze matinee is een Twalsiree-voorstelling die plaats vindt in de polyvalente zaal. Deze werd voor de gelegenheid extra gezellig gemaakt. Je zit in een huiselijke setting aan tafels waar je een drankje kan nuttigen. Wij bieden je een koffie of thee en een zoetigheid aan, maar cultuurcafé BObar serveert ook extra dranken tegen betaling. 

De deuren van de polyvalente zaal gaan open rond 13u45 zodat je gezellig, eventueel al met een drankje, kan plaatsnemen. We voorzien een pauze rond 15u30 en verwachten de middag af te sluiten rond 17u00. 

door

Eric De Vos (zang/toetsen), Nicole Van Immerseel (zang), Peter Verbraken (gitaren), Werner Willems (bas), Jos Gerinckx (drums), Ivo Hendrickx (trompet), Gan Van Wouwe (sax/klarinet/fluit), Frans Lauwers (trombone)