zo 08 aug
17u30

Grote Markt

Grote Markt
1800 Vilvoorde

+- 23u30

Terrasconcerten Grote Markt

Op zondag in augustus

Terrasconcerten Grote Markt

Op zondag in augustus

Kom gerust langs en geniet mee! 

Op zo 08/08: Los Guantanameros I Latinomuziek

Weer of geen weer, twee gitaristen en een bongocero toveren een Latino sfeertje op de Grote Markt.

De ziel van de Gipsy Kings, Buenavista Social Club, Manu Chao of Los Lobos zal zomers weerklinken. 

Los Guantanameros hebben geen geluidsversterking nodig om de sfeer zwoel te maken. Ze bewegen zich naar de verschillende terrassen staan garant voor ambiance en meezing plezier maar ook fijne Zuid Amerikaanse luistermuziek behoort tot het repertoire.

Verwacht de gekende Latijns-Amerikaanse klassiekers zoals Brasil, La Bamba, Guantanamera , Chan Chan, Oye como va,  Burbujas de amor, Borequito… 

Op zo 15/08: Voskov I Een ode aan Luc De Vos

In de herfst van 2015 vond een muzikale ontmoeting plaats tussen zanger-gitarist Wouter Vander Veken en klarinettist Evert Verrecas.

Het opzet was: iets doen met nummers van Gorki. Veel tijd en woorden hebben de twee niet nodig gehad om te voelen: dit werkt! Een nieuw project was geboren: Voskov.

De missie van het duo: Vosnummers uitkleden, met veel liefde voor de meesterlijke originelen, maar toch ook steeds met een eigen creatieve twist. De unieke combinatie van zang, gitaar en klarinet maakt deze bewerkingen in al hun eenvoud bij momenten magisch.

Op zo 22/08: Rock au Vin I Vintagemusic à la carte

Deze vintage coverband brengt steengoede tijdloze klassiekers in een eigenwijs maar authentiek jasje. Intiem en gezellig maar evengoed ambiance en dansbaar.

Op de playlist staan onder andere Cantaloup, Libertango, Ring of fire, Misirlou, I'm a believer ...

Op zo 29/08: Zsa Zsa Zsu I Gypsy swingpop

In deze mobiele act zorgen de drie dames van Zsa Zsa Zsu voor een poëtische retrosfeer op de Grote Markt van Vilvoorde. 

De term ‘zsa zsa zsu’ betekent zoveel als vlinders in de buik. En het is juist dit ‘zsa zsa zsu gevoel’ dat de band wil overbrengen. De dames brengen pareltjes uit de oude doos, samen met hun meest swingende eigen nummers.

Door Annelies Emmerechts (vocals), Marijke Hellemans (gitaar/backing vocals) en Ansje De Groef (contrabas/backing vocals).