parkeren

Betalend of met parkeerschijf parkeren

Je kan op verschillende parkings betalend of met parkeerschijf parkeren in de buurt van cc Het Bolwerk: aan de Rooseveltlaan, d’Aubrémiestraat of de Olmstraat.

Het centrum van Vilvoorde is opgedeeld in verschillende parkeerzones met hun eigen kleur en aangepast tarief. Kortparkeerders kunnen hun auto in het stadscentrum kwijt. Langparkeerders parkeren best aan de rand van de stad en nemen het openbaar vervoer naar het centrum. In de betalende zones betaal je parkeergeld tussen 9 tot 19 uur, behalve op zon- en feestdagen. 

Parkeer comfortabel in de parking onder de Grote Markt op slechts 800 meter wandelafstand of aan het station op slechts 450 meter. 

Lees hier meer over parkeren in Vilvoorde en in de buurt van cc het bolwerk.

cc Het Bolwerk kaart
cc Het Bolwerk kaart

Mensen met een handicap en minder mobiele bezoekers

In de Olmstraat, Bolwerkstraat, Groenstraat, Trooststraat, en F. Campionlei zijn er verschillende parkeerplaatsen voor mensen met een handicap.

Minder mobiele mensen kunnen op aanvraag toegang krijgen tot het plein en afgezet worden aan de deur van het cultuurcentrum. Neem hiervoor contact op met de balie. 
Omwille van veiligheidsredenen is het evenwel niet mogelijk om te parkeren op het Bolwerk-plein zelf en dient de chauffeur de wagen weg te zetten in de buurt. 

Gebruik de on wheels app om de locaties van de parkeerplaatsen voor mensen met een handicap terug te vinden.