wo 22 jan
20u30

cc Het Bolwerk - polyvalente zaal

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 9.80
www
+- 1u30

Alexandre Cavaliere Quintet

Djangofolllies

Alexandre Cavaliere Quintet

Djangofolllies

Op twaalfjarige leeftijd verblufte violist Alexandre Cavaliere al met zijn muzikale virtuositeit en beheersing van de gypsy swing. Anderhalf decennium later laat hij horen dat je nog altijd creatief aan de slag kan gaan met de intimiderende nalatenschap van de grote Django Reinhardt, de grondlegger van het genre. Zigeunerjazz en bebop worden samengesmolten tot een onweerstaanbaar bruisende mix.

Deze originele verpakking van de manouche van Reinhardt zorgt voor een unieke, virtuoze cocktail. De melodische rijkdom van de musette en zigeunermuziek worden gecombineerd met de vingervlugge, revolutionaire jazzvariant van na het swingtijdperk.

Bij dit concert serveert het cc een verrassingsgerecht met wereldingrediënten. Voor deze www-maaltijd betaal je € 12 bovenop de ticketprijs. Reserveer tickets hiervoor minstens 3 dagen voor het concert.

Café Twalsiree

Dit www-concert is een Café Twalsiree-activiteit die plaatsvindt in de polyvalente zaal. Deze werd voor de gelegenheid extra gezellig gemaakt. Je zit in een huiselijke setting aan tafels waar je een drankje kan nuttigen. Cultuurcafé BObar baat de bar uit vanaf 19u45 tot een half uur na het concert.

De deuren van de polyvalente zaal gaan open rond 19u45 zodat je gezellig, eventueel al met een drankje, kan plaatsnemen. We voorzien geen pauze en verwachten dat het einde van het concert zich rond 22u00 zal situeren. Daarna kan je nog een half uurtje napraten in de polyvalente zaal of verder nagenieten in Cultuurcafé BObar.

door

Alexandre Cavaliere (viool), Walter Gonella (gitaar), Manu Bonetti (gitaar), Vincent Bruyninckx (piano), Jean-Louis Rassinfosse (contrabas)