do 24 okt
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 19.00 - € 3.80
+- 1u30

Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed. 
© Huis van het Nederlands Brussel
Zonder pauze

Amelie Albrecht

Goe Genoeg

Amelie Albrecht

Goe Genoeg

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht, met uitverkochte shows en opdrachten voor televisie. Ze wordt herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dan heb je het wel gemaakt, zeker? Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al. ☺ 

Maar bekend zijn is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte Instagrampagina krijgen. 

In 2021 ging Amelie in première met haar eerste zaalshow ‘Zwaar Leven’. Wees maar zeker, Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die zal wel ‘Goe Genoeg’ zijn. Amelie neemt Rik Van Geel mee als vaste supportact.

De routines van Albrecht zijn strak, ontdaan van elk overbodig woord, en in sommige stukken is letterlijk elke zin een punchline.
4* De Morgen
Arrogant en tegelijk charmant, grove borstel en kwetsbaar.
4* De Standaard