za 09 nov
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 27.00
+- 2u10

Bent Van Looy

Solo Trilogy!

Bent Van Looy

Solo Trilogy!

‘Yours Truly’ is het derde en laatste luik van Bent Van Looy’s L.A.-trilogie: een album vol rijkelijk
gearrangeerde nummers over hoe het leven nu is en zou kunnen zijn.

Samen met zijn held en muzikale duizendpoot/producer Jason Falkner ontpopte Van Looy zich in de heuvels van Hollywood: eerst intiem en voorzichtig op ‘Round The Bend’, dan kleurrijker en gespierder op ‘Pyjama Days’ en tot slot ‘Yours Truly’ als Belgiës meest melodieuze singer-songwriter.

Als geoefende kilometervreter en cultuurveelvraat vond Bent inspiratie op straat, in de kunst en in de comedyscène. Zijn persoonlijke en bitterzoete teksten vertellen over zijn reizen van Parijs naar Antwerpen, van de Alpen naar Tokio. Van achter zijn vleugel gaat hij samen met ons op zoek naar de grenzen van de popmuziek.

Win een trilogie-verrassingspakket!

Niet alleen Bent Van Looy, maar ook wij vinden dat fans steeds met dat tikkeltje meer verwend mogen worden... Daarom verloten we onder de concertbezoekers van za 09 november drie solo-cd's en één t-shirt.
Heb je al je ticket(s) voor 'Solo Trilogy!'? Of ga je er nog kopen? Dan maak ook jij kans op het exclusieve trilogie-pakket en neem je naast een straf concert, misschien ook nog enkele extraatjes mee naar huis. Bent zal de avond zelf het pakket overhandigen aan de gelukkige winnaar. 

In de ingetogen momenten lijkt Bent zich te ontpoppen tot huispianist van een vochtige kroeg in Louisiana of zo, waar hij wereldse ballads brengt.
De Morgen