zo 02 okt
14u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 16.00 - € 15.00
+- 2u30
pauze inbegrepen

THE BILLY JOEL EXPERIENCE & ELTON JOHN TRIBUTE

Face 2 Face

THE BILLY JOEL EXPERIENCE & ELTON JOHN TRIBUTE

Face 2 Face

In 1994 bundelden Elton John en Billy Joel hun krachten voor een bijzonder livespektakel: de 'Face to Face Tour'. Met deze dubbele headline toerden de iconen de hele wereld over en brachten ze hun grootste hits voor een miljoenenpubliek. “The Piano Man” samen met “The Rocket Man” bleek zo’n succes, dat de tournee in 1998, 2003 én 2009 herhaald werd.

Deze 'Face 2 Face, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel' biedt ook jou de kans om alsnog het indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters van de popmuziek in één zinderende show live mee te maken. Alexander Broussard en Max Anthony (GB) kruipen in de huid van hun helden en brengen hun grote hits in een zinderend spektakel. Stap mee op deze onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van 2 van ’s werelds grootste singer-songwriters.

door

Alexander Broussard, Max Anthony (zang/piano), Freek Volkers (gitaar/backing vocals), Dennis Servais (toetsen/backing vocals), Robbert Tuinhof (saxfoon), Marcello Briganti (bassist/backing vocals), Danny de Louw (drums)