zo 24 apr
14u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00
+- 2u00

Brussels Volkstejoêter

Oscar

Brussels Volkstejoêter

Oscar

Christian Martin is een vlotte man. Hij werkt al vier jaar bij meneer Barnier, een schatrijke zeepfabrikant, en is daar opgeklommen tot de rechterhand van de baas. Christian vraagt om opslag bij Barnier, omdat hij wil trouwen met een meisje uit de betere klasse.

Na veel vijven en zessen krijgt hij z'n opslag.
Barnier krijgt een hysterische toeval als hij verneemt dat het zijn dochter is waarmee Christian wil trouwen. Als overmaat van ramp vertelt Christian dat hij Barnier voor ruim dertig miljoen bestolen heeft. Van dat geld heeft hij juwelen gekocht die hij bewaart in een koffertje. Hij wil ze als huwelijkscadeau geven aan de dochter van Barnier.

Maak je op voor een comedy met echte en valse koffertjes, echte of gespeelde zwangere dochters, een chauffeur (Oscar) die heel vreemd uit de hoek komt, een masseur met principes enz.
Kortom, alle ingrediënten voor een middag vol zorgeloos plezier.

door

Stef Van Litsenborgh, Gertjie Bryssinck, Karlien Figeys, Patrick Peeters, Luc Christiaens, Anouk Van Doosselaer, Ani Leroy, Kurt Parewyck, Patrica Vandekelder, Robert Delathouwer (spel), Claude Magnier (tekst), Marc Bober (verbrusseling), Jan Van den Bosch (regie)

20220424_productiebeeld_oscar.jpg
20220424_productiebeeld_oscar.jpg