De Kolonie MT / Bruno Vanden Broecke

De Woordenaar

De Kolonie MT / Bruno Vanden Broecke

De Woordenaar

Naar aanleiding van de veiligheidsmaatregelen in het kader van covid-19 werden de tickets voor deze verplaatste voorstelling terugbetaald. Om bezoekers de kans te geven deze voorstelling volgens de social distancing richtlijnen bij te wonen, kan je nieuwe tickets bestellen.

Een man komt op. Als de zon. Hij is al opgewarmd. Hij straalt. Hij lacht naar de mensen.
Hij lacht naar de instrumenten om zich heen. Hij aait een orgeltje. Hij schraapt zijn keel. Doet zijn mond open en er komt muziek uit.

In ‘De Woordenaar‘ vertolkt Bruno Vanden Broecke de rol van een man met een missie. Een lichtend voorbeeld. Wat hij te bieden heeft is niets minder dan een handleiding voor ons leven.
Omsingeld door drie topmuzikanten en een dertigtal instrumenten, duikt hij onder in het leven van alledag. In jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was.

Swingende woorden en sprekende muziek, mét ruimte voor improvisatie. Bo Spaenc zet een muzikaal hekkenwerk uit. Elke avond is ‘De Woordenaar’ een nieuw, uniek muziektheaterfeest!

door

Bruno Vanden Broecke (spel/tekst/concept), Bo Spaenc (muziek/compositie/concept)
Livemuziek: Bo Spaenc (percussie), Pol Vanfleteren (piano), Johan Vandendriessche (multi-instrumentalist), Dante Verspaendonck of Amber Meert (zang)

De Woordenaar - 100% Cultuur