zo 26 nov
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 20.00 - € 14.00
+- 1u30

Je begrijpt of spreekt nog niet zo veel Nederlands. 
© Huis van het Nederlands Brussel

Ensemble Le Muse (IT)

The Music of Ennio Morricone

Ensemble Le Muse (IT)

The Music of Ennio Morricone

De muziek van “Maestro” Ennio Morricone is iconisch. Met zo’n 500 soundtracks voor grote bioscoopfi lms, waaronder 70 prijswinnende rolprenten, is hij één van de meest invloedrijke musici van onze tijd. ‘The Hateful Eight’, ‘The Good, the Bad and the Ugly’ of het legendarische ‘Once Upon a Time in the West’ doen zonder twijfel een belletje rinkelen.

Het Ensemble Le Muse brengt op briljante wijze een indrukwekkende hommage aan deze Italiaanse muzieklegende. Prachtig vertolkte soundtracks, ondersteund met filmbeelden en foto’s, en verrijkt met anekdotes en historische en biografische feiten door dirigent Andrea Albertini, creëren een magische sfeer tijdens de optredens
van dit bijzondere Italiaanse ensemble.

Ensemble Le Muse kent een volledig vrouwelijke orkestbezetting van instrumentalisten die hun sporen verdienden bij de beroemde muziekgroep Rondò Veneziano. Het orkest wordt bijgestaan door vocaliste Angelica Depaoli die met haar stem steeds weer de zielen van het publiek weet te beroeren en emotionele filmmomenten op het netvlies tovert.