do 23 jan
20u30

cc Het Bolwerk - polyvalente zaal

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00
+- 2u30
pauze inbegrepen

Eva Doms & Soe Nsuki

Comedy Night

Eva Doms & Soe Nsuki

Comedy Night

Een comedy night met vrouwelijke toets waarin Eva Doms en Soe Nsuki voor een heuse feelgood avond zorgen.

Café Twalsiree

Deze comedy night is een Café Twalsiree-activiteit die plaatsvindt in de polyvalente zaal. Deze werd voor de gelegenheid extra gezellig gemaakt. Je zit in een huiselijke setting aan tafels waar je een drankje kan nuttigen. Cultuurcafé BObar baat de bar uit. 

De deuren van de polyvalente zaal gaan open rond 19u45 zodat je gezellig, eventueel al met een drankje, kan plaatsnemen. We voorzien een pauze en verwachten het einde van de shows rond 23u00. 

EVA DOMS, Let niet op de rommel

Solodebuut van Eva Doms in de comedy. Eva is al langer actief als actrice, auteur en regisseur voor toneel en sporadisch te zien in gastrollen op tv.
In 2018 nam ze deel aan het tv-programma ‘Belgium’s got talent’, waar ze het tot de semifinale schopte.

Voor deze eerste show ‘Let niet op de rommel’ haalde ze de mosterd uit het dagelijkse leven. Die alledaagse en herkenbare situaties die we allemaal meemaken en die Eva met humor weet aan te kaarten.

SOE NSUKI, Soetopia

Soe Nsuki neemt je mee op reis door het onvoorspelbare landschap van ‘Soetopia’, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend?
Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!