za 01 apr
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 22.00 - € 15.40
+- 2u00

Guga Baul & Jonas Van Thielen

Badje vol met stroop

Guga Baul & Jonas Van Thielen

Badje vol met stroop

Acteur, zanger en stemmenimitator Guga Baul en acteur, reporter en theatermaker Jonas Van Thielen, zijn allebei kinderen van het magische jaar 1986. Ze nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren ‘80 en ‘90.

Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus. De reis brengt hen verder naar ‘Postbus X’, ‘Kulderzipken’, ‘F.C. De Kampioenen’, ‘De Droomfabriek’ ... alles wat die twee decennia kleur heeft gegeven moet worden doorgegeven aan het nageslacht, mijn gedacht!

Guga en Jonas hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor.
‘Badje vol met stroop’, een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictieklassiekers.

Dit zijn twee raspaarden die als geen ander kunnen improviseren, spelen en zingen en daarbij moeiteloos switchen tussen cabaret, circus en live filming.
Knack