za 07 aug
20u30

ASIAT-site

Mechelsesteenweg 255
1800 Vilvoorde

€ 0.00
+- 1u30

IKRAAAN

Uprising concert

IKRAAAN

Uprising concert

Concert van glitterprinses IKRAAAN: feilloze soul trap. Met in het voorprogramma Capovero en als aftershow Armelle Mintona alias nanaKILL.  Concert op de Asiat-site. 

programma

  • 20u30 – 20u50: voorprogramma: Capovero
  • 21u00 – 21u35: IKRAAAN
  • 21u45 – 22u10: aftershow: nanaKILL

Voor dit gratis concert heb je geen tickets/reservatie nodig.
Let wel: het aantal zitjes is beperkt, dus tijdig komen is de boodschap!

Capovero

BONNET SUMO is een jong raptalent uit Meise, geboren in de mid-90's in Vilvoorde, de stad waar hij als tiener mee vergroeide en nu nog het grootste deel van de tijd te vinden is. Alles gaat bij de 25 jarige BONNET SUMO gepaard met een grote smile. 

Muziek is zijn vertrouwde biotoop want hij komt uit een grote muzikale familie, waardoor hij al als kind voortdurend op het podium stond. Nu gaat hij definitief zijn eigen weg en is hij klaar voor het grotere werk. In het verleden was hij al te vinden op de podia van Mekitburn, Brussel Brost, Kamutamba, Het Depot als voorprogramma van Baloji, Spiegeltent te Vilvoorde, Lemme Live en FIRE IS GOLD 2018.

Bonnet Sumo brengt voor de gelegenheid een rustige, akoestische set met gitaar en 2 backing vocals onder de naam Capovero.

IKRAAAN

Deze zelfverklaarde glitterprinses brengt feilloze soul trap. 

Niemand doet wat IKRAAAN doet. Haar leeftijd belette haar niet nu al een eigen stem en een eigen stijl te ontwikkelen. Laat haar zoetgevooisde stem je niet afleiden van de bittere ernst van haar woorden. IKRAAAN maakt muziek uit heilige noodzaak. Over de obstakels en de vele putten in de weg die ze tot nog toe bewandelde. Over de pijn van het fundamenteel anders zijn. Over onderwerpen die normaal gesproken de taboesfeer niet verlaten. IKRAAAN draagt haar hart op de tong en raakt je zo recht in het hart.

Met haar eerste ep 'HAPPY PILL' (september 2019, Fake Records) blies ze een nieuwe wind in een klimaat van oppervlakkige, snel vervliegende muziek. Op korte tijd maakte ze heel wat kilometers onder andere als voorprogramma van Brihang en Zwangere Guy. Begin 2020 selecteerde Studio Brussel haar voor de finale van de talentenjacht 'De Nieuwe Lichting'. Daarna zou een drukke concertagenda volgen, maar daar besliste COVID-19 anders over. Ondertussen bleef ze wel haar klasse etaleren met singles als 'ALLEEN', 'COBRA' en het wondermooie 'WAAROM' (samen met Jef Neve). Nu werkt ze aan haar debuutalbum.

nanaKILL

Armelle Mintona alias nanaKILL is een beginnende R&B zangeres afkomstig uit Vilvoorde. Ze zingt voornamelijk in het Engels maar af en toe durft ze Nederlands en Frans te mengen in sommige tracks.

Vorig jaar dropte ze al een eerste project genaamd Fairy Dust vol. 1 op SoundCloud. De mixtape bevat zowel R&B als Soul en Rap invloeden.

Wat opmerkelijk is aan nanaKILL is dat ze snel kan switchen tussen zang en rap. Dit laat ze ook zien in haar eerste officiële single “Freak”. Een soulful R&B nummer met rap invloeden onder een sexy beat.

Overige concerten tijdens de zomer van Asiat

Programma op de website van zomer van Asiat en op Facebook