zo 19 feb
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 35.00
+- 1u30

Isabelle Beernaert

Particles of God

Isabelle Beernaert

Particles of God

Particles of God mikt hoog. Buitenaards hoog. 

Naar het universum meer bepaald. Voortdurend in beweging. Onze thuis, die ons allemaal met elkaar verbindt.

Die creatieve sparkle leidt tot een unieke artistieke vertolking. Met een internationale topcast. Prachtige kostuums. Live muziek. En een choreografie die zowel de lichamen onstage als de emoties van het publiek meeneemt op een indringende reis.

Muziek en dans zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Isabelle Beernaert staat garant voor muzikale diversiteit, op het ritme van de voorstelling. Werk van Max Richter, Philip Glass, Jon Hopkins e.a. smelt samen tot een kloppend geheel, als dagen van een rondreis.

En er is nog meer! Rode draad door het geheel is de muziek van dirigent, componist en meesterviolist Peter Bogaert. Gast-concertmeester bij o.a. Symfonieorkest Vlaanderen en  Belgian National Orchestra, actief als solist bij o.a. Jef Neve.

 

In het begin was er licht. De onmetelijke, onovertroffen kosmos was een leeg weefsel van ruimte-tijd, klaar om vol betekenis te worden geweven. Wachtend op jou. De geschiedenis van dit universum is zo gemakkelijk geweven als zijde, van moment tot moment net zoals jij het beleeft. En wanneer we de draad traceren, terug naar het begin … vinden we dat wat we werkelijk zijn, onmetelijk en onovertroffen.
T. Swan

door

IB The Company (dansers), Isabelle Beernaert (choreografie)

opgelet: schouwburg met eerste 4 rijen parterre

Hou er rekening mee dat het podium van de schouwburg is verhoogd is en de eerste vier rijen A, B, C en D parterre zijn. Vanaf rij E loopt de zaal naar boven tot en met rij Q. 

Bekijk hier het zaalplan van de schouwburg en hou hier bij de keuze van je plaatsen. Zeker bij een dansvoorstelling is het belangrijk om hiervoor een bewuste keuze te maken.