vr 25 sep
14u30
vr 25 sep
17u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 13.00
+- 1u00

Je spreekt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed. 
© Huis van het Nederlands Brussel

Liliane Saint-Pierre

Muziek, mijn leven, mijn adem

Liliane Saint-Pierre

Muziek, mijn leven, mijn adem

Naar aanleiding van de veiligheidsmaatregelen in het kader van covid-19 werden de eerder verkochte tickets voor deze verplaatste voorstelling geannuleerd. Aangezien de zaal bijna vol zat, kan de voorstelling niet doorgaan conform de huidige veiligheidsmaatregelen. Om alle bezoekers de kans te geven toch deze voorstelling bij te wonen op het uur van hun keuze, kan je nieuwe tickets bestellen volgens de social distancing richtlijnen.  

Meer dan 55 jaar staat Liliane Saint-Pierre reeds op de planken. In 1987 verraste ze vriend en vijand met ‘Soldiers of Love‘ op het Eurovisie Songfestival. De unieke klankkleur van haar stem en haar sierlijke podiumprésence brachten al duizenden mensen in vervoering.

Samen met de Soldiers of Love-band brengt Liliane naast een bloemlezing uit eigen werk, een hommage aan andere vocalisten en componisten die veel voor haar betekenen.

door

Liliane Saint-Pierre (zang), Jürgen Van Bever (zang/klavieren), David Criel (zang/gitaar), Maarten Arnou (zang/basgitaar), Philip Carpentier (drums/percussie)

Ik klamp me vast aan mijn muziek en het leven. Heb het gevoel dat ik mijn beste werk nog moet maken.

in de pers