wo 11 mei
20u30

cc Het Bolwerk - ontmoetingsruimte

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 0.00
+- 2u00

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes

‘Nuff Said ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Sinds september kan je elke maand op ‘Nuff Said in de ontmoetingsruimte van het cc terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. B-girl, dj en comédienne Soe Nsuki is onze host. 

Welkom aan iedereen vanaf 16 jaar. 

vanaf 20u00 dj-set

Amelie Albrecht

AMELIE ALBRECHT (BE) won in 2018 de Humo’s Comedy Cup. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave. Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

Ihssane M'Rabet Fahsi

IHSSANE M’RABET FAHSI (BE) is een 22 jarige Vilvoordenaar. Ze schrijft omdat ze schrijven moet. Het liefst vertelt ze verhalen van zij wiens stem niet luid genoeg klinkt. Woorden zijn de wapens die ze gekozen heeft om door het leven te gaan. Woorden zijn haar steun, haar passie en haar toevlucht. Ze is beraden deze dan ook te gebruiken in wat ze onderneemt.

Julie Cafmeyer

JULIE CAFMEYER (BE) schrijft en maakt theater. Haar werk kenmerkt zich door wrange humor, duistere lichtheid en vermakelijke tragiek. Ze neemt in haar zoektocht naar liefde, verlangen en vrouwelijkheid geen blad voor de mond, wat ook de voorstellingen 'Is this Porn? No this is love' en 'Bad Woman (Confessions of a white girl)' bijzonder intiem en openhartig maakt. Naast het podium is Julie ook columniste voor De Morgen.

Murth

MURTH MOSSEL (NL) is in 1994 begonnen als stand-up comedian. Als presentator heeft hij shows gepresenteerd voor o.a. TMF en NPS en hij was teamcaptain in het NPO programma 'Bij Dino in de Straat'. Inmiddels heeft hij 12 theatertours op zijn naam staan. Als je een van de weinige bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor o.a. reclames, films en tekenfilms.

Shakuar

SHAKUAR (NL) bestaat uit singer/songwriter Shishani Vranckx en vocalist/guembri speelster Karima el Fillali.

Gevestigd in Nederland maar met roots in Namibië en Marokko verbinden ze traditionele instrumenten aan hedendaagse beats met melancholische teksten die geworteld zijn in vele tradities die het Afrikaanse continent rijk is. De nummers worden ook in het Arabisch, Frans, Engels en Oshiwambo gezongen.

host: Soe Nsuki

SOE NSUKI (BE) is standup comedian, tv persoonlijkheid en scenariste! Eind 2018 ging Soe in première met haar eerste volavondshow 'Soetopia' voor een volle Arenberg. Eind 2022 gaat ze in première met haar tweede comedyshow 'Soenami!'.In 2020 werden de mopjes even op pauze gezet door een klein virusje dat heel de wereld platlegde. Soe spitste ze zich toe op scenarioschrijven, en schreef mee aan miniserie 'De Shaq' en jeugdserie 'PANNA'. In 2021 begon ze bij Vlaanderen Vakantieland, om Vlaanderens beste toeristische tips mee te geven in haar rubriek, de Soegesties.