wo 29 nov
20u00

cc Het Bolwerk - ontmoetingsruimte

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 8.00
+- 3u00

'NUFF SAID

Words. Beats. Jokes.

'NUFF SAID

Words. Beats. Jokes.

Opgelet, deze show is omwille van organisatorische redenen verplaatst van wo 06 december naar woensdag 29 november in de ontmoetingsruimte. 

‘Nuff Said - letterlijk "genoeg gezegd" - ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in onder meer Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam. Ook in Vilvoorde kan je zowat elke maand op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met verse namen. Bekende en minder bekende artiesten. Lokaal maar ook internationaal talent. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. 

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De immer positieve energie uitstralende Erhan Demirci is onze host. Friskobar Soweto trapt de avond af vanaf 20u00.

MARIE KOET (NL)

MARIE KOET (NL) is stand-up comedian en filosoof in opleiding. Daarnaast is ze freelance schrijver voor De Pin, het satirische zusje van De Speld. Toen ze in 2020 voor het eerste het podium betrad, wist ze meteen dat ze daar niet meer vanaf wilde. Ze vertelt over filosofie, daten en over de manier waarop ze haar verwachtingen van het leven steeds een beetje naar beneden moet bijstellen. Ze heeft nog geen prijzen gewonnen, maar is dit wel van plan.

ADJA (BE)

ADJA (BE) maakt als maker, zangeres en performer snel een naam voor zichzelf in België als multidisciplinair talent met grote plannen. Zo won ze in 2022 de Soundtrack editie Brussel en in januari 2023 plaatste De Morgen haar bij een van de zes Belgische muziekbeloften van 2023: "Haar debuut-EP doet qua stijl denken aan de spirituele neo soul van Erykah Badu, de zwarte empowerment van Solange en de fluwelen aanpak van Lianne La Havas."

SOUKAINA BENNANI (BE)

SOUKAINA BENNANI (BE) is soms maatschappelijk bezeten, soms een sukkel voor de liefde, maar altijd een poëet met haar hart op de tong. In 2016 schopte het ze tot in de finale van de gesproken woord wedstrijd Naft voor Woord. Haar vrouwelijkheid komt vaak aanbod in haar werk. Zo schreef ze in 2017 ‘We gaan de vrouw zien’, een gedicht dat in 2021 werd gepubliceerd in ‘Intieme Revoluties’. In 2022 bemachtigde zij een plekje in de finale van het Gents Slampioenschap.

TOM RHODES (VS)

TOM RHODES (VS) is een wereldreizende comedian die het publiek al meer dan 30 jaar aan het lachen maakt. Hij staat bekend om zijn duistere en absurd optimistische comedy, die vaak gaat over de harde realiteit van het leven. Rhodes verscheen in tal van televisieshows, waaronder Last Comic Standing, The Late Late Show with Craig Ferguson en Comedy Central Presents. Hij heeft ook verschillende comedyalbums en dvd's uitgebracht. Rhodes is een meester in het vertellen van verhalen en kan het publiek aan het lachen houden met zijn persoonlijke anekdotes en observaties. Rhodes is a true original en zijn comedy zal je zeker laten denken en lachen lang nadat de show voorbij is.

Een voorsmaakje en terugblik op de 100ste editie