wo 31 jan
20u00

cc Het Bolwerk - ontmoetingsruimte

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 8.00
+- 3u30

'NUFF SAID

Words. Beats. Jokes.

'NUFF SAID

Words. Beats. Jokes.

‘Nuff Said - letterlijk "genoeg gezegd" - ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in onder meer Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam. Ook in Vilvoorde kan je zowat elke maand op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met verse namen. Bekende en minder bekende artiesten. Lokaal maar ook internationaal talent. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. 

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De immer positieve energie uitstralende Erhan Demirci is onze host. Friskobar Soweto trapt de avond af vanaf 20u00.

JEROEN VERDICK (BE)

JEROEN VERDICK (BE) probeerde het in 2016 op een podium en schopte het in dat jaar nog tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup. Ook op TV heeft Jeroen zijn talent al bewezen. Zo gaf hij de mooiste en grappigste boodschappen aan onverwachte ‘slachtoffers’ in het 4de seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ en mocht hij al 3 seizoenen als voice-over de humoristische noot geven aan het fel besproken programma Love Island. 

SA-ROC (VS)

SA-ROC (VS) is een van de meest energieke MC’s ter wereld. Haar scherpe articulatie, vurige levering en verheven en inzichtelijke lyrics hebben haar vaak in hetzelfde gesprek geplaatst van enkele van de meest opvallende hiphop artiesten. Sa-Roc, ooit door Okayplayer omschreven als “one of the most formidable microphone mavens in the game”, is een artiest voor een sociaal bewuste generatie. Haar soulvolle boom bap snijdt zware onderwerpen aan zoals depressie en selfharm.

ANDY FIERENS (BE)

ANDY FIERENS (BE) geldt als het buitenbeentje van de Vlaamse literaire wereld. Met zijn hilarische en genadeloze teksten, en met zijn compromisloze live performances, werd hij algauw een opmerkelijke en veelgevraagde gast op podia in België, Nederland en Zuid-Afrika. Zijn stijl is humoristisch, exuberant, verrassend en poëtisch. Hij is tevens frontman van de literaire punkband Andy & The Androids.

NABIL ABDULRASHID (VK)

NABIL ABDULRASHID (VK) is stand-up comedian, schrijver, presentator en acteur. Hij was finalist van Britain's Got Talent 2020 en was onder andere te zien in Live At The Apollo en Mock The Week. Zijn act is compromisloos, slim en hilarisch. 
“Refreshingly radical fare, smartly woven into a gag-packed set... a fresh comic voice” - The Telegraph 
“The star by a wide margin... animated by a sardonic intelligence and sharp eye for the absurdities of racial discourse” - The Guardia

Een voorsmaakje en terugblik op de 100ste editie