wo 02 nov
20u00

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 8.00
+- 2u30

Heb je tickets over, of ben je nog op zoek naar tickets? Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Ruilbox

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Sinds september kan je weer elke maand op ‘Nuff Said in cc Het Bolwerk terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. 

De immer positieve energie uitstralende Erhan Demirci is jullie host. Aight! Who’s in!?
 

MAARTJE & KINE (NL)

MAARTJE & KINE (NL) zijn twee multi-instrumentalisten met droge humor en energieke en aanstekelijke live-shows. Hun muziek is een eclectische potpourri van folk, pop, country en balkan. Middels hun ontwapenende aanwezigheid op het podium brengt dit unieke en muzikale duo op een eigentijdse manier het oude cabaret terug in het theater.

BROTHER ALI (VS)

BROTHER ALI (VS) staat als rapper hoog aangeschreven in de Amerikaanse underground-scène. Met scherpe teksten en een imposante overtuiging is deze tot de islam bekeerde albino al 20 jaar een unieke stem in de hiphop. Brother Ali vindt zijn inspiratie bij de golden age of hiphop met artiesten als KRS-One, Public Enemy en Rakim.

DEREK OTTE (NL)

DEREK OTTE (NL) schrijft versjes, verhalen en spoken word. Zijn spitsvondige pen kenmerkt zich door de uitdagende combinatie van toegankelijkheid en gelaagdheid. Liefde die niet helemaal lukken wil en het reilen en zeilen van de grote stad, vormen belangrijke thema’s in zijn werk. Hierbij wisselen scherpte, openhartigheid en humor elkaar in rap tempo af.

PRINCE ABDI (VK)

PRINCE ABDI (VK) is een internationaal bekende comedian, die al over de hele wereld op TV is verschenen. Prince is een Brits-Somalische moslim die in Londen woont en een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd als een van de belangrijkste stemmen in het comedy circuit. Zo mocht hij als support act mee op tour met iconische namen zoals Trevor Noah, Dave Chapelle en Chris Rock.