wo 30 nov
20u00

cc Het Bolwerk - ontmoetingsruimte

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 8.00
+- 2u30

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

‘Nuff Said - letterlijk "genoeg gezegd" - ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Sinds kort kan je ook in Vilvoorde zowat elke maand op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met verse namen. Bekende en minder bekende. Lokaal maar ook internationaal talent. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

STEVEN BRUNSWIJK (NL)

STEVEN BRUNSWIJK (NL) weet met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn debuutvoorstelling ‘Vooroordelen’. De tournee was in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!

DELV!S (BE)

DELV!S (BE), wiens echte naam Niels Delvaux is, zou met zijn 1,93m lengte, volle baard en een dikke bos gitzwart haar in elke menigte wel opvallen. Maar het is dankzij zijn soulvolle stem dat hij iets minder dan 10 jaar geleden in de schijnwerpers kwam te staan. Het was tijdens zijn studie dat Delv!s voor het eerst de grote zangeressen zoals Nina Simone, Ella Fitzgerald of Billie Holiday te horen kreeg, die zijn androgyne en genadeloos diepe vocale stijl beïnvloedden.

https://www.youtube.com/watch?v=vxSOGzm3DDo

LOTTE DODION (BE)

LOTTE DODION (BE) is dichter, performer en polyvalent teksttalent. Sinds 2003 verovert ze de Vlaamse en Nederlandse literaire podia met haar toegankelijke en tegelijk eigenzinnige stem. Ze won de Vlaams-Nederlandse Gouden Flits, de Kunstbende en Brabant Gedicht. Haar poëziedebuut 'Kanonnenvlees' is ondertussen al haar vijfde druk toe.

IMRAN YUSUF (VK)

IMRAN YUSUF (VK) is een grote naam in het Verenigd Koninkrijk. Hij is geboren in Kenia, opgegroeid in Londen en van Indiase komaf. Hij begon zijn carrière als ontwikkelaar van games, maar is intussen een vaste waarde in de Comedy Store, door kenners omschreven als ’s werelds beste comedy club.
“Intelligent, thought-provoking and laugh out loud funny…” – Time Out
“I came out of the show somewhat in love with him.” – The Skinny

live muziek door LUCID LUCIA

Huisband Lucid Lucia brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.