wo 03 mei
20u00

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 8.00
+- 2u30

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

‘Nuff Said - letterlijk "genoeg gezegd" - ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Sinds kort kan je ook in Vilvoorde zowat elke maand op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met verse namen. Bekende en minder bekende. Lokaal maar ook internationaal talent. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.
Huisband Lucid Lucia brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

Erhan Demirci is onze host immer sympathieke host.

We starten de avond met een dj-set door Friskobar Soweto vanaf 20u00.

KIM SCHUDDEBOOM (NL)

KIM SCHUDDEBOOM (NL) heeft een bliksemcarrière. Ze speelt pas een paar jaar, maar vond razendsnel haar plek bij het prestigieuze collectief Comedytrain. Dit voorjaar dubbelt Kim met Ronald Goedemondt en Henry van Loon en debuteert ze op televisie in Avondshow Stand-ups (NPO1/VPRO). In het najaar gaat ze op tour met haar haar eerste avondvullende stand-up show.

RICO (NL)

RICO (NL) behoort tot de invloedrijkste en creatiefste rappers van Nederland. Hij is bekend van de hiphopgroepen Opgezwolle, Fakkelbrigade en Rico & Sticks. Met een korte reünie in 2016 behaalden Rico & Sticks de legende-status door in de Ziggo Dome het grootste concert uit de geschiedenis van de Nederhop te geven. In 2021 bracht Rico zijn derde soloplaat uit. Momenteel is hij te zien in de hiphop familie show Frenk de Slak.

RAKAYA FETUGA (VK)

RAKAYA FETUGA (VK) is een schrijver en woordperformer gevestigd in Londen. Haar werk gaat vaak over overlappende identiteiten, geloof & spiritualiteit en de rol die het geheugen speelt in ons heden. Ze is winnaar van de Spread the Word Poetry Awards (2017), Roundhouse Poetry Slam (2018) en Rooftop Rhythms x Brooklyn Poetry Slam (2020). Rakaya schreef onder meer voor de VN, BBC, Facebook en Microsoft.

BAS BIRKER (BE)

BAS BIRKER (BE) - ook gekend als de beste MC van de lage landen - is een echte stand-up comedian pur sang. Hij begon in 2000 met comedy, speelde al meer dan 2500 shows in Nederland & België en was te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd één brok energie. In 2010 kwam hij dan definitief in Antwerpen wonen.

Een voorsmaakje en terugblik op de 100ste editie