wo 29 mrt
20u00

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 0.00
+- 2u30

Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.
© Huis van het Nederlands Brussel

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

‘Nuff Said - letterlijk "genoeg gezegd" - ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam. Sinds kort kan je ook in Vilvoorde zowat elke maand op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met verse namen. Bekende en minder bekende. Lokaal maar ook internationaal talent. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Aight! Who’s in!?

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De immer positieve energie uitstralende Erhan Demirci is jullie host. 

We starten de avond met een dj-set door Friskobar Soweto vanaf 20u00.

JANNEKE DE BIJL (NL)

JANNEKE DE BIJL is comedian en schrijver. Ze tourt momenteel met haar derde cabaretprogramma. In de zomer van 2023 verschijnt haar debuutroman ‘Als, dan’ bij Nijgh & van Ditmar. Ze maakt zich regelmatig druk op Radio 1 en daarbuiten. Ze is lid van Comedytrain, won Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot comedytalent van 2019. En o ja, ze is ook nog filosoof.

FREDY MASSAMBA (BE)

FREDY MASSAMBA is een van de grote namen in het genre van de afro-soul. Met zijn eerste soloalbum ‘Etnophony’ brak hij meteen door in de Europese muziekscene. De voormalige ster van Les Tambours de Brazza is schrijver, componist, zanger en choreograaf en is tegenwoordig thuis in de Brusselse muziekwereld. Hij werkte samen met onder anderen Zap Mama, Didier Awadi, Manou Gallo en Aka Moon.

MILLA BROOTHAERS (BE)

MILLA BROOTHAERS begon met piano spelen op 6-jarige leeftijd. Vanaf haar 12 jaar is ze zich beginnen verdiepen in jazz/pop, maar ook eigen composities werden toen al geschreven. Hierna ging ze naar de Kunsthumaniora Brussel waar ze in 2022 is afgestuurd voor piano in de genres jazz en pop. Haar sounds kan je vergelijken met Avishai Cohen en een mix van Alfa Mist & Jason Rebello.

AMINA BELÔRF (BE)

AMINA BELÔRF staat op de planken en schrijft poëzie en proza. Ze was columniste bij vrtnws, Knack en Mo magazine. Haar poëzie verscheen onder meer in de Poëziekrant, DW B magazine en Het Liegend Konijn. Ze debuteerde met de dichtbundel ‘Zonder het licht te breken’ (Epo, 2020) die ondertussen aan de achtste druk toe is. In tussentijd werkt Belôrf aan een nieuwe dichtbundel.

Amina in Winteruur

RADU ISAK (RO)

RADU ISAK is een jonge maar ervaren Roemeense comedian. Hij verhuisde in 2015 naar Londen en haalde in 2017 de finale van de Engelse Comedian of the Year competitie. Zijn stand-up was te zien op BBC en Comedy Central en hij opende voor grote namen zoals Louie CK en Jim Gaffigan.

"Intelligently subversive'' - The Scotsman 
"Simultaneously sweet and dark" – Chortle