wo 03 apr
20u15

cc Het Bolwerk - schouwburg (sur scène)

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 8.00
+- 2u45

'NUFF SAID

Words. Beats. Jokes.

'NUFF SAID

Words. Beats. Jokes.

‘Nuff Said - letterlijk "genoeg gezegd" - ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in onder meer Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam. Ook in Vilvoorde kan je zowat elke maand op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met verse namen. Bekende en minder bekende artiesten. Lokaal maar ook internationaal talent. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. 

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. Yannick Joos is onze host. 

RAMADAN editie met Iftarmaaltijd

In het kader van de ramadam wordt de opzet van de show lichtjes gewijzigd en nodigen wij alle bezoekers uit voor een gratis iftarmaaltijd voorafgaand aan de show.

Je bent welkom vanaf 20u15, de maaltijd start om 20u20, de show om 21u00. We voorzien geen pauze en verwachten de avond af te sluiten rond 23u00. 

Het concertticket geldt ook als toegangsticket voor de maaltijd. Let wel, het aantal plaatsen is beperkt. 

SEPPE TOREMANS (BE)

SEPPE TOREMANS (BE) staat al meer dan twee decennia op het podium als comedian en is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup. Naast het podium bedenkt en schrijft Seppe tv-programma’s. Hij werkte hij onder andere mee aan ‘Wat Als?’ seizoen 2 en 3, en stond hij als eindredacteur mee aan het roer van vier seizoenen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Beide programma’s wonnen een International Emmy Award. Op dit moment werkt hij bij productiehuis Caviar aan twee eigen projecten. Daarnaast werkt hij volop aan een eerste avondvullende show, voorzien voor seizoen ’24 - ’25.

PEARLS OF ISLAM (VK)

PEARLS OF ISLAM (VK) bestaat uit Sakinah Lenoir en Rabiah Mali, een Brits duo met Afrikaans-Caribische afkomst. Ze delen lofliederen, woorden van toewijding en geluiden van liefde. Het zijn singer-songwriters die al hun liedjes componeren en arrangeren. Hun muziek is sterk geworteld in traditionele islamitische poëzie (qasaid) en hedendaagse klanken. De dames zetten hun stem op instrumenten zoals gitaren, darbuka en djembé en zingen zowel in het Arabisch als in het Engels. Hun muziek is doelbewust bedoeld en gemaakt als een middel tot herdenking (dhikr), lofprijzing en reflectie en om een gevoel van rust en gemak in de oren en harten van de luisteraars te brengen.

SENNE MAES (BE)

SENNE MAES (BE) is een jonge comedian uit Vilvoorde. Je herkent hem aan zijn geniaal absurdisme, chaotische vertellingen, vreemde gedachtegangen en verrassende wendingen.  Hij is dit seizoen één van de deelnemers van het comedytraject Get Up Stand Up waar hij hoge ogen heeft gegooid. Ondertussen heeft dit natuurtalent op heel wat plekken gespeeld en is hij alleen maar nog beter geworden. Probeer hem maar te volgen!

HIND ELJADID (BE)

De eerder aangekondigde Rafeef Ziadah wordt vervangen door Hind Eljadid. Door familiale omstandigheden heeft Rafeef haar optredens moeten annuleren. We wensen haar veel sterkte en hopen haar in het najaar te verwelkomen op ons podium.

HIND ELJADID (BE) is woordkunstenaar en schrijver. Ze geeft workshops in slam poetry, woordkunst en performance, treedt op met haar teksten en bouwde haar eigen platform ZonderWolk uit. Ze won verschillende prijzen waaronder de Van Dale SPOKEN Award (2017), de BILL Award (2018), de Emancipatieprijs van Voem (2019) en de El Hizjra Literatuurprijs (2020). In 2021 verscheen bij uitgeverij EPO haar debuut ‘Kruimeldief’, over het leven van Hind en haar zus Zahra.

“The words that she says with such beauty and grace hit you right in the heart. They are more powerful than any weapon” – Angela Davis

ZUVA MARTENS (NL)

ZUVA MARTENS (NL) begon zijn carrière als stand-up comedian in 2016. Sindsdien vertegenwoordigde hij Nederland op Stand Up for Eurovision in 2023, schreef hij voor BBC TWO's Mock the Week-panellid Ria Lina en opende hij voor meerdere komieken, waaronder Fern Brady, Glenn Wool, voormalig The Daily Show-schrijver Alingon Mitra en online sensaties Paul Taylor en David Nihil. Hij is een komiek met een scherp randje verborgen in zijn pluizige buitenkant. Zuva toert door heel Europa en is hard op weg een van de meest besproken comedians in het Europese comedycircuit te worden.

Een voorsmaakje en terugblik op de 100ste editie